Yesterday at 11:24 AM1 day comment_3120210 kupljena karta za Pestu - fyi pocela prodajamada jbg ovo mi je vise kao uteha da nadoknadim propusteni Belew Power Trio + Stickmen trio u Garani. mad respect za Carey-a i sve to, al jbg ako gledam KC Tribute preferiram da za bubnjevima bude Mastelotto Report
Yesterday at 11:27 AM1 day comment_3120211 Ajd javite ako bude ljudi za neki kombi. Šta je preferencija - BU ili ZG? Report
Yesterday at 11:34 AM1 day comment_3120213 hoce i @Marko, Mon_a[MOR]esigurno. moze i pesta realno. sad cu jos neke da pitam Report
Yesterday at 12:44 PM1 day comment_3120222 Oba dana su kurton (Zg - utorak, a Bu - sreda), ali ja bih radije kod brace Madjara. Report
Yesterday at 12:56 PM1 day comment_3120224 U Pešti je buđava Barba negra, to mi je realno turn off ali kako god odlučite. Report
8 hours ago8 hr comment_3120269 Ja nisam uzeo ali nek se napuši kurca vaistinuMada mu je odličan post sve je u pravu Report
7 hours ago7 hr comment_3120273 21 minutes ago, Grobodan said:Ja nisam uzeo ali nek se napuši kurca vaistinuMada mu je odličan post sve je u pravuovo se ne reklamira kao KC, tako da je trentuna inkarnacija Rhapsodya veci tribute od ovogSve sto sviraju je Belew u velikoj meri pisao, i muziku i tekst, i KC su generalno izbegavali da sviraju ove stvari bez njega. sto kaze Uruk, i ja bih vise voleo da svira Pat bubanj i mozda Trey Gunn gitaru pa da bude sve u KC porodici, ali nije ni lose kad ti se ponude top 3 najuticajniji bubnjar i gitarista poslednjih 30 god. Report
7 hours ago7 hr comment_3120277 Terrorizer sto si gledao je veci tribute od ovog. sto kaze vranjkovic, moraces da naucis da zivis sa tim. Report
7 hours ago7 hr comment_3120278 I Possessed takodje.. ništa loše u tome, samo upirem prstom u ljude kojima je to turn off Report
6 hours ago6 hr comment_3120279 Meni brate na karti lepo piše "BEAT - Performing the 80s Music of King Crimson", niko me ne laže da gledam "King Crimson".Incoming "Rhapsody of Rhapsody - Performing the music of Rhapsody" Report
6 hours ago6 hr comment_3120281 jos jedan pokazatelj da nije tribute je odvratan logo i generalna estetika mercha, ovako jeftina kreativa nikad ne bi mogla da prodje kao KC Report
6 hours ago6 hr comment_3120283 1 minute ago, HUMAN said:Jel to menja činjenicu?Ja mislim da ti u stvari ne znaš šta znači tribute Report
6 hours ago6 hr comment_3120284 Ja sam mislio da svako ko radi omaž nekog benda jeste tribjut, možda grešim?U tom slučaju npr naš najpoznatiji bend Pro-Rock nije tribjut bend, jer ne obradjuje jedan te isti bend? Report
6 hours ago6 hr comment_3120285 Niti mi je ovo tribute, a svakako nije omaž. Što reče gore azal, sviraju svoju muziku Belew i Levin. Report
6 hours ago6 hr comment_3120286 Zovite ga kako hocete, gleda se (verovatno pre kroatskoga mora). Report
6 hours ago6 hr comment_3120287 Terrorizer ni u jednoj fazi postojanja nije imao stalnu postavu tako daNije ni bitno ali je zabavno Report