Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/23/19 in all areas

 1. 5 points
 2. 3 points
 3. 3 points
  Moskva '91. Moskva '19.
 4. 3 points
  Meni odlicne obe pesme, bas jebacke. Na prvu loptu mi Unsainted bila bolja, ali nakon par preslusavanja su mi tu negde. Mirise na odlican album, mozda cak i najbolji od Iowa. Meni nisu bili nikakav most, ali me je prvi album odusevio, to je bio jedini nu metal koji me je radio. Sveze, sjajne ideje, a svirka opaka. Iowa me jos vise raspametila, albumcina samo takva, jebiga danas je klasik, to sve govori. I Vol 3 je dobar, ali tu sam ih vec slabo pratio. Ostali albumi tu i tamo po neki singl, ali nijedan nisam preslusao vise od jednom.
 5. 1 point
  FUCK YEAAAAAAAAAAH Ne mogu živ dočekati!!! Koja čuda ove godine, prvo Pozesd izda album(činu) posle 33 godine, sad i ova vest, ima bo.. SATANEEEEE
 6. 1 point
  Ne maštaš: http://www.metalstorm.net/events/news_comments.php?news_id=36246
 7. 1 point
 8. 1 point
  Nakon ekskluzive sa Lucas Foxom, imate link tu. Sada je nova ekskluziva: To announce new exclusive interview with Harry Feeney (frontman of Rockin Vickers, Lemmy's first pro band). It will be released until end of the week on www.perun.hr Mr Feeney send me today his private photos from Rockin Vickers. I was woow!!! Most of them you cant find it online, and there is about 100 of them!! From Yugoslavia, with Van Morrison, friends, family, band, trips, Beatles,.... It is exclusive for itself! Plus interview! We will use them much as we can.
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
  Ima još jedna dobra fora u toj sekciji gde se stihovi pozivaju na svaku od pesama sa albuma, a to je da se tokom stihova u pozadini provlače semplovi i melodije iz tih pesama. Veoma je suptilno u miksu, ali jaaako je creepy i zabavno. Strašna stvar sve u svemu, top 3 što se mene tiče.
 13. -1 points
  I taj Perturbator je žestoko precenjen ansambl. Ovo govorim, bez lažne skromnosti, kao nekrunisani kralj poznavanja aktuelnog stvaralaštva scene Novog retro talasa.
×
×
 • Create New...