Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/21/21 in all areas

  1. 50 godina od izlaska od Master of Reality albuma. 🤗 Kult od albuma, od početnog iskašljavanja na Sweat Leaf-a, pa eto sve do Solitude koja je jedna od najfolk pesama koje su napravili u čitavoj karijeri, mogo je dobar aranžman sa zvončićima i sa flautom na ovoj pesmi. Children of the Grave je himna samo takva i svaki metal bend bi želeo da je napisao nešto slično u njihovoj karijeri. Omot je isto specifičan što su napuštene neke jače i sugestivnije slike, sve je crno i samo ime benda i naziv albuma. Negde je Iommi spomenuo da je to njihov ponajviše Spinal Tap momenat, pre Spinal Tap-a. Otišao sam da izvrtim vinil u čast izlaska ovog remekd dela. Uzdravlje!
    3 points
  2. Meni inače sasvim solidna ova nova pesma. Nisam neki trooper nit mi Mejdeni znače mnogo u životu al eto da prijavim.
    2 points
  3. Mejdeni još postoje?
    2 points
  4. 2 points
  5. Mejdeni su ti kao Zvezda. Metalika, zna se...
    1 point
  6. Opet provociras, bas Vest Hem, sta imas protiv Mejdena? Najveci bend u kosmosu!
    1 point
  7. Mucka provokacija!
    1 point
  8. Bila mi interesantna kombinacija Maiden sreli Helloween sa čudnom produkcijom, još pomislio da je zvanični kanal... U svakom slučaju, izvinjavam se za lažnu uzbunu
    1 point
  9. Sve u stau kad svrate do šeika... u skladu sa arapskim narodnim običajima... A nema koja ne svraća. To su tzv. ''pokretni klozeti Dubaija''. Jebi ga.
    1 point
  10. ovo nema sanse da je Maiden najvise zbog toga sto ovaj lik zvuci kao mladi Dickinson a ne ovaj trneutni sto zvuci namuceno sve vreme dok pokusava visoko da peva
    1 point
  11. Ste normalni? Ovo fejk neki.. ne zvuče mejdeni (baš) ovako budjavo.. Aha pa evo Vo već postavio.. ma idi bre htede srčka da mi stane.. idi upm ko da slušam Stradočmarijus neki s Bruceovim vokalom..
    1 point
  12. Kad je Claire primila urin u stau? ❤️
    1 point
  13. Sybil A, Florane Russell, pa i ta Claire Castel . . . sve nestvarne kurvetine, pišali im u usta . . . Acetonski zadah Kotorom se širi . . .
    1 point
  14. treba pustiti Load sad...
    1 point
  15. Ovi početak, Tuco mu je ime...
    1 point
  16. Recimo, o svemu ovde možemo da razgovaramo, ali 6:13, a posebno varijacija uz solo na 6:55...
    1 point
  17. Pa ovaj uvodni, e moji majkani.
    1 point
  18. Addi ima novi bend, crust zonfić
    -1 points
×
×
  • Create New...