Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/23/21 in all areas

  1. 1 point
  2. Trudio sam se oko ovog albuma i više nego što sam mislio da će biti slučaj, na konto stare ljubavi i imena. Jesam džangrizavo pristupio albumu, ali iskreno svaki mogući strah oko albuma mi se ostvario. Kisketa pola vremena ni ne razumem šta peva, zbog čudnih plovidbi visokim registrima. I generalno delovi sa njim su mi bukvalno level kvaliteta novije Avantazije. Što će reći, baš ništa specijalno, glitz radi glitza. Deris zvuči uredno i dalje, mislim da čovek def ne dobija dovoljno creditsa i dalje. Ali, songwriting mu je takođe u nekom lošem autopilotu evo već cca 10 godina. Tako da opet Weikath i Gerstner generalno moraju da izvlače stvari. Možda najoriničnija stvar oko ovog albuma je što je barabar sa kvalitetom sa prošlim, možda za 0.5 bolje, ali mislim da je ovaj novi album čulo sigurno duple više ljudi isključivo zbog hajpa "Skyfall" je super stvar za koju mi je žao što nije na Gamma Ray albumu jer skroz ima taj SoiS/Powerplant vibe. Aman, pa Kai se još dere ime albuma na kraju pesme težak cool cringe momenat, power metal verzija aftercredits scene. "Robot King" mi je bila najobećavajuća, ali mi je sad samo dosadna verzija "Burning Sun". Ostalo uglavnom forgetful/filler, "Best Times" najhitičnija. I zašto album kreće "Seasons in the Abyss" obradom?
    1 point
  3. Jebo te taj majmun, da nema Leleka, ne bi se ni culo.. Depresija... od graha i kupusa... https://www.youtube.com/watch?v=OyybrsKJCH0
    1 point
  4. Ko bi se borio s Edijima uzivo da nije Janicka? Meni je super sto je tu, toliko su drugari da su ga ostavili u bendu iako nije neki gitarista a sto rece covek gore to je nadomestio dobrim pesmama tako da sve je kul, Senjutsu aoty.
    1 point
  5. Dobar je ovaj Chuck Ferrell
    1 point
  6. Ne zvuči on uživo kako treba već godinama. Ali bez obzira na to, i dalje su najbolji
    1 point
  7. Pridružujem se
    1 point
  8. Ko te ima taj te nema, ko te nema taj te sanja. Ko te sanja taj te ljubi, a ti o tom pojma nemaš...
    1 point
  9. Dosta stvari oko Mejdena se među fanovima svodi na toliko jake odbrane.
    -2 points
×
×
  • Create New...