Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/05/23 in all areas

  1. nmp ko su ovi ali tu je djomla na jednom versu
    1 point
  2. Naci dobrog trenera je tesko. Mada, po principu - ako ima dobru gradju i lepo izgleda i ne smrdi na pljuge i drogu, tj ako on sam smisleno zivi zdrav zivot, veca sansa da ce umeti da ti napravi dobar rezultat na duze staze. Ledja se ne resavaju samo ledjima. Prvo mora da se ojaca ceo kor, i trbusnjaci, da imaju ta ledja dobru osnovu za drzanje, onda ide veci akcenat na gornji deo. Ako nemas dobru osnovu, a nabijes misice gore, samo ces se jos vise iskriviti. To je velika razlika izmedju klasicne teretane gde dosta ljudi vezba izolovane segmente, u odnosu na ojacavanje celokupnog sklopa tetiva, misica i osmisljenog fitnes programa. Otuda i ti deformisani kepeci koji su gruvali grudi i biceps a skipovali zauvek leg day. Zene moraju mnogo ozbiljnije da pristupe redivnom istezanju, mobilnosti, lakse se ubudjamo od sedenja od likova jer imamo nanji procenat musica. Zbog hormonskih promena (sto ide jer smo zene, jel) treba pratiti kad je bolje raditi snagu kad vise kardio u odnosu na ciklus, da bi ucinak bio bolji. @Havočka A posto kazes da ti je ritam ishrane bio skandalozan, pazi da sad ne ujebes zeludac naglom promenom, najvise obrati paznju na to. Ko sjebe stomak, nema rezultata sta god da radi. U svakom slucaju, bilo ko da krene ista da se bavi svojim zdravljem i snagom, support!
    1 point
  3. Pomislio sam da sam ušao na temu najdosadniji albumi 2023.. Metallica ja mislim da nisam izdržao ceo album do kraja.. I šta žurite sa ovim, nisu sutra izbori
    1 point
  4. Kako očekujete da osetim išta bez ikakve vizuelne predstave
    1 point
  5. Eh, ne znam da li je na kraju krajeva mnooogo bitno ko svira solo gitaru u Megadethu, barem kad su studijski albumi u pitanju. Od Martijevog izlaska na ovamo, kapiram da sve zavisi od toga kako Mastejna zvizne inspiracija ili koliko mu se posreći. Pitreli, Poland, Broderik, Kiko, jedino može solaža da bude ovakva ili onakva, pesme kao pesme su i dalje u Mastejnovom domenu.
    1 point
  6. Uzeo karte za Budimpeštu.
    1 point
  7. Moj prijatelj multimilioner i veliki iluminat koji zivi i radi u BG-u tuca sve te voditeljke, glumice, manekenke i ostale kurave. Sve koje vidite na televiziji dolaze preko kreveta do posla, karijere i svega ostalog. One upadaju u sistem rotacije gde ih roka jedan budza pa kada im dosadi onda je salje kod sledeceg, a ovaj njemu prosledjuje svoje i tako u krug. Pratim desavanja zadnjh deset godina i muka mi je da ukljucim bilo koi domaci kanal jer sam neke od bahanalija imao prilike da vidim i u njegovoj privatnoj video arhivi. Tezak blud i preverzije. Neke od njih su bile i na mojoj svadbi kao poslovna pratnja, a onda ih posle vidim na TV-u i saznam ko su one uopste. Cak i neke starije gospe za koje bi mozda pomislili da nisu deo te price i dalje odradjuju posao u krevetu. Neki vole i gilfove jbg.
    1 point
×
×
  • Create New...