Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/16/23 in all areas

 1. Mora da nadjes smisao u ovom besmislu kapitalistickog materijalistickog robovlasnickog sistema prijatelju moj
  2 points
 2. popio sam uvece cetiri piva skuvao kafu da se malo razbudim i nesto uradim, no kako sam stavio kafu na sto rekoh aj sednem malo na kauc i pogledam telefon i zaspem naravno momentalno probudim se tri sata kasnije sav unezveren, sanjao dacica kako je postao premijer, popijem tu hladnu kafu i odem na yumetal u 5 A.M. posle x vremena, bole me unutrasnji organi pa sam popio jednu sumecu da popravim malo. odoh da ubijem oko jos koji sat, imam neku tabletu za uspavljivanje. am i doing it wrong?
  2 points
 3. samo je još ta debilčina falila u pričama oko naših izbora
  1 point
 4. Yumetal bi pre presao cenzus nego vecina danasnje opozicije i Seselj.
  1 point
 5. Coroner perverzno dobar lajv, za ne propustiti. Uleti jos par dobrih imena i meni dosta ko i svake godine, bas me zabole ceo kurac za ostatak, presmesno se trigerovati na Exit lajnap.
  1 point
 6. 1 point
 7. 1 point
 8. Ovde neki i dalje ne shvataju da SNS nije nikakva politička partija nego prava kriminalna tj. mafijaška organizacija. Politika im je samo paravan. Uveli su kriminal i kriminalce u sve elemente države/vlasti na način koji u Srbiji nije zabeležen. Kao takvi ubedljivo su najgora opcija da to nije ni za poredjenje. Ko to do sada nije skapirao stvarno je glup da je to neopisivo.
  1 point
×
×
 • Create New...