Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/28/24 in all areas

  1. Nisam gledao celu konferenciju za stampu gde su oni saopstili da se penzionisu, ali ima jedan deo gde je bas Eloy rekao da bi on bio najsrecniji da se ta odluka promeni, ali je Kisser rekao da od toga otprilike nema nista. Takodje, moguce da je i razocaran, posto je Sepultura otprilike iz cista mira odlucila da svira oprostajnu turneju. Meni deluje da je to cisto Kisserova odluka. Sad ako je dobio ponudu od nekog velikog benda, valja ga razumeti, mada je tajming vrlo los. Primetno je da su oni malo kivni u onoj objavi na njega (napustio nas je par dana pre prve probe), a da se on zahvalio bendu, ne i njima pojedinacno. Ovaj novi svirao sa Suicidal Tendecies. Isti ljudi koji su mi 2011.-e objasnjavali ko je Eloy Casagrande su mi sinoc poslali poruke da je i ovaj novi ubica, znaju za njega xd
    3 points
  2. Izašao je novi Traveler, jedan od retkih heavy metal albuma koje ću rado poslušati jer mi se sviđa ovo što sam do sad čuo:
    1 point
  3. Oni u unutrasnjosti sviraju iskljucivo trgove i festivale. Svirali kod nas pre 15 godina na karte, gazda ostao u debelom minusu.
    1 point
  4. Kratku kosu sa onom uvezanom bradicom je prvi poceo da nosi Scott Ian jer je prvi ocelavio. Onda se osisao i Fil iz Pantere, Kerry se osisaao tek za Divine Intervention. Metallica dve godine kasnije, Jason krajem 1992. Jareca bradica se 90-ih zvala i komercijalna bradica xd
    1 point
  5. Hmmmm, bend koji se penzioniše naspram benda koji menja članove kao čarape. Ne deluje ni jedno ni drugo kao savršen izbor.
    1 point
  6. RIP Tony Clarkin
    1 point
  7. 1 point
×
×
  • Create New...