Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3k
  • Views 263k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam najiskusniji bleker na forumu. Drkao sam na Emperor demo još 1997-98.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Bolesnici. Mayhem vise nije Tr00. Ja sam vise tr00 od njih jer nemam instagram, a twiter ne koristim jer je govno.

• Svaki put kad napises бачер, u Africi crkne jato antilopa.

comment_2855260

Atila kida, tu apsolutno nema price. Ali mislim da bi ove stvari zvucale mnogo bolesnije sa Deadom na vokalima. Pogotovo ako se uzme u obzir cinjenica da je on pisao te tekstove i koliko isti zapravo imaju veze sa njegovim zivotom. Isto tako ne bih mogao da zamislim npr njega i Maniaca da izvode Esoteric warfare ili Ordo ad chao. Ja nisam od onih sto ga gotive zbog te price koja se izdesavala, jednostavno mi se svidja kako zvuci. Atila mi je vrhunski na Esoteric i na Ordo ad, ali mislim da bi De mysteriis mnogo bolje legao Deadu.

comment_2855285

Kako ti bre Di'Anno zvuči tanko i neubedljivo, Elvis hevi metala... Mnogo si se ti koncentrisao na 21st century schizoid Di'Anno-a, ne pričamo o tom čoveku...

Ne znam, sa Mejdenima mi jednostavno zvuci tanko, mlitavo i nikako. Jedino gde mi je prihvatljiv su Battlezone i Killers albumi (ne Killers album od Mejdena, nego njegov bend Killers). A nisam nasao ni jedan lajv gde zvuci bar pristojno. Uvek je ili manjak energije, ili sve u falsu, ili mu je glas u ruiniranom stanju. Al dobro, to je spika za Mejden temu, ne za Mayhem :D

A sto se Deada tice, on je za to sto radi zvucao fino i nije se raspadao (bar ono sto sam ja cuo). Atila je superiorniji zato sto je raznovrsniji, ali Dead je imao svoj fazon i radio ga je kako treba :da:

comment_2855292

Pa da, i Dead je bio nenormalan, ne toliko raznovrstan kao Atila, ali lud isto... Meni je u poslednje vreme malo dosadio Atilin fazon, mada je za to možda više zaslužan Aldrahn na poslednjem DHGu nego sam Atila xD

Meni je u poslednje vreme Esoteric warfare entitet za sebe. Mnogo sam zavoleo taj album. A kad je tek izasao, bio mi je sranje. Dao sam par slusanja i skapirao koliko kida. Atila tu sad radi stvari bolesnije nego ikada :)

comment_2855304

Pa da, i Dead je bio nenormalan, ne toliko raznovrstan kao Atila, ali lud isto... Meni je u poslednje vreme malo dosadio Atilin fazon, mada je za to možda više zaslužan Aldrahn na poslednjem DHGu nego sam Atila xD

Jel to znaci da te smorio Aldrahn ili ti je bolji od Atile? :-)

comment_2855370

Izvini brate :P

Sviđa se meni Aldrahn, samo mi uzbudljiviji bio na Satanic Art - 666 International, i u Zyklonu B (<3). Manje je cijukao i gubio se nego na novom DHGu, al' mi je više imao harizme i autentičnosti, jebem li ga kako bolje da objasnim. Više supstancije. :D

Mada nisam pustio odavno novi, vreme bi mi bilo da probam opet...

• 1 month later...
  • 1 month later...