Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.3k
  • Views 139.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koji će vam ovaj Blok Out uopšte? Raspali su se sa razlogom sigurno, klasični smarači beogradski iz devedesetih, stalno nešto zloupotrebljeni i neshvaćeni, takvim tipovima uvek nešto fali i nikad nis

• Увијек сам желио да знам нешто више о овоме, зашто је Бајага отпустио Влајка и Нелета, па ако може... не мора на овој теми.   Бајага је отпуштен јер није хтио да свира неку љетну тезгу у Грчкој. Пр

comment_2046871

To je Nikola snimao sam, gajbi.

Tekst je fenomenalan.

Gde mogu da nadjem tu pesmu?

:mrgreen:

(Ovih dana...samo ovo...

i ostale sa tog albuma (: )

Edited by Mari

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2078647

nije u prodaji nego u pretprodaji. danas sam baš pitao preko spejsa living room i rekli su mi 600 u pretprodaji. za sada, samo ima u living roomu da se kupi. kada sam kupio večeras kartu, pitao sam dokle traje pretprodaja i lik je rekao kao ne zna...

comment_2079234

ovo moje "u prodaji" se odnosilo na to da karte mogu da se kupe, a ne na pretprodaju-postprodaju-šta god. :)

matori, ja samo prenosim šta mi je rečeno i to je to. meni su ovi iz livinga rekli da su karte u pretprodaji. naravno, kako oni tumače tu pretprodaju, to je već njihova stvar... :)

Ne bash, ali sam cula demo :wub:

jel bi mogla nekako da proslediš taj demo ili jel možeš barem da nam kažeš kad će da izađe novi album?

• 2 weeks later...
comment_2087978

Svirka u Tremi ( Novi Sad , SNP ) proslog petka je bila odlicna. Svirali su od 23 : 00 do 02: 20 !!!!!

Nazalost , masa iz prvih redova je nogom slucajno prekidala kabl od ozvuchenja do tonca pa jer par puta bilo prekida zvuka :) Ali su clanovi Block Outa bili skroz opusteni , cak su se i nashalili :)

Setlista je bila odlicna , samo mi je zao sto nije bilo pesme Tezak Slucaj Pakla ili Sekira :)

Sve u svemu , drago mi je da sam konacno prvi put bio bas na njihovoj svirci ( ne racunajuci Exit 2008. )

comment_2090723

Pozdrav svima. Samo da vas obavestim da intervju sa Nikolom ( rađen pre svega 5 dana) možete da pročitate ovde

Drugi deo intervjua biće objavljen u petak, koji je sasvim slučajno trianesti.

Edited by simetrije

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.