Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.6k
  • Views 164.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nocas sam imao jedan lepi metalski san, covek nikada ne bi rekao da sam izdao metal.   Slavio sam rodjendan u svom stanu, i izmedju ostalih zvanica tu je bio i Eric Adams iz Manowara. Sve je lepo bi

• Misliš kao kad probaš da udariš Hefesta?

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nije on lobotomisan...on je samo krenuo za masom, verovatno su mu cimeri studenti iz studentskog doma svi redom bili franjevci, pa je hteo da se uklopi. Covek sa sela jebiga, banacanin, pola zivota je

comment_1875330

Kad sam bio najcrnje navučen na Heroes III, sanjao sam da me juri behemot a ja ne mogu da mu se usprotivim jer nemam spell book... ili kad sam igrao Diablo II, pa prespavao školu jer sam bio u fazonu "ma baciću town portal"... od tada ne igram više ništa.

comment_1875339
Kad sam bio najcrnje navučen na Heroes III, sanjao sam da me juri behemot a ja ne mogu da mu se usprotivim jer nemam spell book... ili kad sam igrao Diablo II, pa prespavao školu jer sam bio u fazonu "ma baciću town portal"... od tada ne igram više ništa.

Isti fazon sa WoW-om... Uzecu mounta pa cu stici na vreme u skolu... Op, prespavam dva ili tri casa...

comment_1875488

A to se meni redovno desava,kad se navucem na neku igru pa je igram ceo dan onda je i sanjam jbg xD Secam se kad sam za jedan dan odgledao 9 epizoda Prison Breaka posle sam to sanjao  :bigblue: Pre neki dan sam sanjao da je opet koncert Maidena i da sam na tribinama  :ph34r:

comment_1875557

xaaxaxxaxa

xaxaaxxaxa

xaxaxaaxxaxa

xaxaxaa

xaxaxxax

xaxaxaax

KVLT

comment_1875585

brate od čega sve neće ljudi postati zavisni...

sanjala sam da sam otišla na odmor na neku planinčugu i da grejem kotao sa vodom na onom šporetu sa pločom. i onda kao odjednom se pojavljuje moja sestra u nekoj smo sobi na spratu te kolibe, i priča mi nešto a ja je ništa ne razumem!

sledeće što vidim, ja usred poljane, berem kantarion, majkinu dušicu i hajdučku travu za čaj :D sve zeleno i prelepo oko mene, a ja u nekim bermudama kratkim i majici bez rukava vunenim čarapama i ovim mojim gojzericama, i sa žutim kačketom na glavi (znači potpuni tehnikolor!) i pritrčava džukac naš i nosi svoju loptu da se igramo

kad spavam popodne samo tad i mogu ovako nešto da sanjam... :wub:

comment_1875595
Ja sam sanjao da sa drugaricom ugovaram kres i taman da dodje do radnje, ja se prebacim u borbu sa medvedima. Znaci, ZASTO JEBENO UVEK MEDVEDI MORAJU DA ME ZAJEBU!!!!!

:) :) :)

ja ne sanjam nista vec duze vreme(par meseci) :(

comment_1875599

:)

Uruk, sanjas, ali se ne secas kad se probudis. :P

Ja dok sam igrao CS, sanjao sam CS. Sad ako igram Dotu pre spavanja - sanjacu Dotu. Bolest.

Edited by bdonkey

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.