Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.6k
  • Views 170.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nocas sam imao jedan lepi metalski san, covek nikada ne bi rekao da sam izdao metal.   Slavio sam rodjendan u svom stanu, i izmedju ostalih zvanica tu je bio i Eric Adams iz Manowara. Sve je lepo bi

• Misliš kao kad probaš da udariš Hefesta?

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Nije on lobotomisan...on je samo krenuo za masom, verovatno su mu cimeri studenti iz studentskog doma svi redom bili franjevci, pa je hteo da se uklopi. Covek sa sela jebiga, banacanin, pola zivota je

Šeki samo nije dovoljno bitan da mi dođe u snovima, s obzirom da je primarno izazvano mojim sinoćnim gledanjem duJela, zahvalan sam što me nije i on posećivao :D

Zjuuu svitnulo mi je što niz ulicu, kacam bio klinac živeo sam u jednoj ulici što ide malo nizbrdo i na dnu ulice je bio neki kanalizacioni otvor sjebani, i ja izašao s ćaletom da se loptamo, i otišla lopta lepa kožna teget i upala u rupu

Popizdeo sam bio, terao sam ćaleta da ronja da je izvadi, on čovek video da je otišla dalje, jedva me ubedio da odustanemo :haha:

Imao sam 5 godina tada, davno je to bilo u Tasmaniji

E svi za ručice i u tu rupu

samo The Dreaming I

noted xD

Meni bi draže bilo da priznam ĆazimĆazimu da sam od njega video, nego na tom pozerkvlt forumu :P

Turih ga na wishlist na rym da ne zaboravim.

Inače ko bude vredan kao Descender da napravi tamo profil, rokajte me recommendationima slobodno :D

odličan je NWN, tamo pozere napuše odma'

hint - Vargrav tema

Tamo je pozer koj ne velica Moonblood, Vlad Tepes, Mutiilation i ostale kultove :D

Nisam blejao tamo previse ali na koju god temu da odem bar 60-70% su te glave :D

ma jok, evo ovih dana bile aktivne teme o Panteri, Mešugi, JP - Turbo, fusion rock-u itd, najboljim parovima gitarista, gde su samo velika imena pominjana itd

znaju ljudi šta je GTA muzike, a šta su undergound bendovi

• 11 months later...

Sanjao sam kako u sobu gde spavam ulazi jedna ljubazna Kineskinja i veoma ljubazno mi na ocekupi-necekupi; vlti vlti srpskom jeziku objašnjava kako mi se posrala u kupatilu i da ne idem tamo neko vreme jer smldi. Ili midi, takoe nešto rekla. I tol'ko, pokupi se ona, ode iz sobe, a ja nastavih da spavam, bio je onaj false awakening tip sna.

San se kasnije u neku ruku ispostavio proročkim ali ne bih dalje u to ulazio...

Dimon priveo neki kineskinju što ju uvatio proljev

jel dala u dupe?

isro se pijan, zaboravio da pusti vodu pa se imao čemu probudit...

ja pre neko vece sanjao da sam ozenio jednu bivsu i sve vreme se mislim sta mi je to trebalo, onda se probudim i skapiram da smo raskinuli pre 5 godina, kao da sam pola tone tereta s pleca skinuo

Ja u ispitnim rokovima samo neke stresove sanjam

Prošle godine sam stalno sanjala da sam trudna

A sad sam uzgred i na dijeti pa stalno sanjam da jedem nešto masno i lepo i bukvalno se u snu nerviram i kajem :haha:

Osedeću samo od snova

i ja cesto sanjam kako jedem, posebno nesto slatko, posto se kao trudim da smrsam a imam oko 90kg, pa kad ustanem ostvarim svoje snove posto sam nekarakterna debilcina

btw, znam da 90kg ne deluje nesto strasno, ali sam pre jedno 4 godine imao 60 :haha:

80kg / 183cm. Proletos je bilo blizu 90. Na granici. Kad proleće dođe masa raste. Narodne mase će Vučiću doći glave. Nekako s proljeća!

15 minutes ago, soul wandering said:

upravo, bolje 90 nego 60, osim ako si visok 160

Jbg to je sad pitanje ako je čovek već mal da li da bude i mršav :haha: od dva zla manje 

Znam, kažeš zbog variranja, ali ne možeš me pobediti, ja otkad imam ovu visinu (180) imala sam kilaže u rasponu od 55 do 95, horor u oba slučaja :haha:

E zato imam fobiju od jela čak i u snu :haha:

I ja tako otprilike :haha: samo mi jos stotka fali

mada jesam relativno skoro sanjao da imam oko 120kg, bas sam se zabrinuo solidno, mora se pojaca trening. zima jbg, mrzi me da trcim a jedem kao stoka

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.