Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.3k
  • Views 214.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ajde bre idi slusaj KKN sta ti bre seres o Satanama i Isusu i budalastinama   Nabij repetiror na glavu i nastavi da se nadimas pred haven Rain   Uhvati se u kolo sa Gru moderatorom i pisite dzanke

• A vec se vide i posledice novih navika, radijator repetitor lepak udara identicno.

• Ma prvi koncert u BG-u je bio savrsen,samim tim nema potrebe za nekom sekiracijom.A i vamo smo isli vise da se zajebavamo u gradu,a koncert usputno.Ali svejedno,katastrofa sta radi ovaj bend...zapravo

comment_1523185

Kad bi bar hteli da izdaju DVD sa ove turneje, ili makar sa nekog od proslogodisnjih koncerata ovde, po Evropi. I ta set lista im je bila besprekorna, sve hitovi, i po neki osvezavajuci detalj (Arena, Widowmaker).

Ima nesto cudno vezano za W.A.S.P., a to je da kod odabira pesama za svirku sa aktuelnog albuma, oni uvek nekako ispreskacu pesme koje su bas jake, a za singlove/spotove neretko odaberu pesme koje nisu bas najreprezentativnije (ovo je bio eufemizam). Neko je pomenuo treci album, album zahvaljujuci kojem sa poceo da ih slusam i zavoleo ih. On je bas tipican primer za ovo sto pricam. Spot je snimljen za najbolidniju pesmu (koja pride nije ni njihova), a uzivo nisu svirane (bar ne na svirkama za koje znam) I`m alive, Mantronic, pa cak ni Easy Livin' (izuzetno dobra obrada), ali je zato sviran Shoot from the Hip..... Koga oni **bu, to mi nikad nece biti jasno.....

Eh......

Edited by commissar

comment_1523620
Или, ето, Сале је баш фин момак, па можемо да се скрпимо сви до његовог рођендана. Диван дечко :D

eh pa da je tako...imam neki chudan osecaj da ce mozda i biti koncerta!

...da jebote ,kad bi bar negde svirali I`m alive i Mantronic...ali to je vezano za Chris Holmesa!

mnogo jak album inache!

Edited by Wild Child

comment_1524252

Sweet Cheetah su, za divno cudo, svirali kad je Circus bio aktuelan, ali cisto sumnjam da bi je sad svirali. Steta, jer je prilicno dobra pesma.

Isto kao The Heretic ili Thunderhead ili I am one, samo dok su ti albumi (Children i Idol) promovisani, te pesme su svirane.

B-strane singlova uzivo? Nazalost, mozemo samo da mastamo o tome..... :(

Interesantno je takodje, da dok je CI bio aktuelan, Arena of Pleasure nije bila svirana uzivo (na svirkama za koje znam), svirali su je tek prosle godine, iako je za nju bio snimljen spot. Bas mi nije jasna Lawless-ova racunica.....

Edited by commissar