Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 1 month later...
  • Replies 2.3k
  • Views 214.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ajde bre idi slusaj KKN sta ti bre seres o Satanama i Isusu i budalastinama   Nabij repetiror na glavu i nastavi da se nadimas pred haven Rain   Uhvati se u kolo sa Gru moderatorom i pisite dzanke

• A vec se vide i posledice novih navika, radijator repetitor lepak udara identicno.

• Ma prvi koncert u BG-u je bio savrsen,samim tim nema potrebe za nekom sekiracijom.A i vamo smo isli vise da se zajebavamo u gradu,a koncert usputno.Ali svejedno,katastrofa sta radi ovaj bend...zapravo

• 1 month later...
comment_832206

This tour will feature a return to W.A.S.P.'s RICH theatrical past, bringing back the elements of their famous shows from 1983 - 1984 with all the BLOOD, MEAT, FEATHERS and SAW-BLADES that made W.A.S.P. notorious for striking fear in the hearts the world...

icon_rockdevil.gif

comment_836450

Da, stvarno dosta njih je reklo da su im koncerti manje više, nažalost.

Ali nadam se da više neće biti tako!

hm, zimus u Zagrebu zamerke idu na duzinu koncerta i na izostanak light efekata....inace set-lista, energija na sceni i kvalitet zvuka bili su na zavidnom nivou icon_da.gif

comment_839397

Meni je dovoljna i samo njihova svirka, i što se mene tiče ne trebaju im nikakvi efekti a ni ono Blackie-ove glupiranje na bini, ali jbg, tako to ide, za uspeh kod glupih Amera uvek vam treba i nešto ekstra! ph34r.gif

comment_841216

meni su efekti jako bitni, gledao sam skoro neki njihov cert u L.A kada Blackie pali deo scene koja gori dok sviraju.....kako to samo mocno deluje.... icon_rockdevil.gif ......takodje oni njihovi tripovi sa motornom testerom, krvlju itd......

comment_841225

Opet prave evropsku turneju? Nisam znao..vredelo bi stvarno savatati ih sada negde..

nema za sada govora o Evropskoj turneji.....sve do Septembra su na velikom touru u Americi....u Evropu dolaze samo na 2 festivala icon_sad.gif

• Author
comment_841522
meni su efekti jako bitni, gledao sam skoro neki njihov cert u L.A kada Blackie pali deo scene koja gori dok sviraju.....kako to samo mocno deluje.... icon_rockdevil.gif ......takodje oni njihovi tripovi sa motornom testerom, krvlju itd......

To je "The Sting"...ne znam,meni se taj koncert ne svidja.Super su ti efekti i ti tripovi,ali je svirka bleda do panja.

• Author
comment_841523
Meni je dovoljna i samo njihova svirka, i što se mene tiče ne trebaju im nikakvi efekti a ni ono Blackie-ove glupiranje na bini, ali jbg, tako to ide, za uspeh kod glupih Amera uvek vam treba i nešto ekstra! ph34r.gif

Jebiga,oni su navikli publiku na te stvari.I naravno da onda nesto nedostaje.