Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 229.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 8 ili 9 godina chekanja. Napokon.  

• Pre neki dan ujak mi je završio sa restauracijom moje prve gitare, Jolane...............   Pre:       Posle:       Odneo sam je kod jednog čoveka na štelovanje, pa ćemo videti sa te

• ShinigamY
    ShinigamY

Kacih na fejsu, neki su vec videli vrv, al' da zapljunem i ovde, trenutno stanje moje bolesti teske, skupio na jednom mestu pred selidbu. Bolesno je, klavijaturista sam u bendu, ne sviram gitaru zvani

comment_1046549
Shtef, ti tol'ko sereš da čovek pomisli da si Satrianiju davo časove...

icon_smile.gif

Cheerz! pivopije.gif

a ti tolko seres da moze da se pomisli da si biliju sheehanu davao chasove.... icon_razz.gif

tako nesto za mene moze da pomisli samo povrsan covek....da li hoces da se svrstas u povrsne ljude?

a i dosta vise uzdizanja satrijanija, volim coveka, al' dosta vise sa sranjem, ko da je on apsolutno nenadjebiv, a daleko je do toga....i drugi ljudi sviraju na istom nivou....

comment_1051275

de ces aktivne u DKMG. pukni lepo dimarzio tone zone na neck, i super distorsion na bridge, i ostavi buster koji imas u gitari i imas monstruma

A sto ne aktivne? Kako bi zvucala kombinacija SD JB/59(ili jazz) ? Zasto bas ti DiMarzio magneti?

Nameravam da pazarim nekog dinky-ja(najverovatnije dxmg),pa me zanima koje magnete da mu stavim,posto svi pricaju kako je HZ sranje.

comment_1053004

,7. 3. 2006, 03:24] koji magneti u mog DKMG-a i zashto? icon_smile.gif

zashto ne 81/60?

cepaj slobodno aktivne brate. icon_da.gif

od sada ce u mg seriju fabricki biti stavljani 81 i 85...tako da gde ces bolje preporuke pivopije.gif

inace emg hz serija je za tugu i opomenu no.gif dobra vest je da je skoro niko vishe nece stavljati kao stock magnete, chak ni esp

Edited by Jack The Riffer

• 2 weeks later...
comment_1065918

A sto ne aktivne? Kako bi zvucala kombinacija SD JB/59(ili jazz) ? Zasto bas ti DiMarzio magneti?

Nameravam da pazarim nekog dinky-ja(najverovatnije dxmg),pa me zanima koje magnete da mu stavim,posto svi pricaju kako je HZ sranje.

joj sto volim te sve koji pricaju i oni sve najbolje znaju. HZ su po meni sasvim solidni magneti, ali nisu nimalo versatilni. Ja licno aktivne ne volim jer nigde nema zvuk drveta, a dkmg gitarama sam radio paintjobove i video sam koliko im je dobro drvo, i stvarno je dobro jer odozgo nije samo javorov furnir vec pravi dobar komad javore. zato im treba staviti dobre pasivne magnete, a po meni su najbolji dimarzio ako se svira metal. to je to icon_smile.gif

comment_1069861

nisam chitao svih 60 strana...jbg ko ce sve to prochitati?

hteo sam samo da pitam da li neko ima ibanez artista ar300?