Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 309.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1456529

Brate, dobro je CASIO uspio uopšte da prenese dio ovog predjela koje je dušu dalo za dobro fotografisanje.

Inače, danas mi je drug dao link za jednu hr galeriju žičanog okidača. Neko je možda već bio upoznat, neko nije... U svakom slučaju, ima predivnih stvari!

Edited by Kokopelli

comment_1468233
Mozda nisam profesionalac, ali obozavam da fotografisem staru arhitekturu, pa ako nekoga to takodje interesuje, evo jedne moje galerije sa detaljima iz Subotice:

Prepodne u Subotici 2.8.2007.

Slike su ti lepe, odlicna lokacija za slikanje, lepo radis u photoshop-u, samo malo da popravis kadriranje i bice super....

primeri

http://farm2.static.flickr.com/1381/991212...38eeb12.jpg?v=0 (mnogo si mesta ostavila sa desne strane)

http://farm2.static.flickr.com/1064/991318...9fcfa71.jpg?v=0 (ovde vidis i sama da si isekla nabitniji deo slike...)

• 2 weeks later...
comment_1476809

evo jos par slika sa Aragatsa. penjali smo se tamo do juznog vrha, koji je na 3870m.na ovoj prvoj slici moze i da se vidi ekipa =]

hr025655m.jpg

onda, kad se popnete malo, sa desne strane prizor mu dodje ovakav

hpim5658m.jpg

a ovo pojma nemam gde je, valjda kad sam se okrenuo unazad u nekom momentu. inace, ova fotka pokazuje koliko je moj aparat (jadni HP m22) losh, jer nije mogao da obradi preeksponirane delove kako valja, npr u gornjem levom uglu u oblacima

hpim5670.jpg

e da, sve slike uploadujem redovno na TrekEarth, pa ono, dajte neki komentar =]

a sta cu u Jermeniji... pojma nemam. nasao sam posao ovde, i tako, za sada radim, lomatam se okolo, gubim vreme i tako to. zapravo, ideja mi je bila da tu zemlju upoznam malo bolje, pa eto.. a ovde sam nesto vise od 5 nedelja za sad =]

Edited by Marko Gramzivi

comment_1476819

nesto mi nije jasno.. cas mogu da vidim slike iz prethodnog posta, cas ne mogu... hostovane su na TrekEarth-u, hm

ako ih neko od vas ne vidi, nek ide na Reload, ako ih opet ne vidi, nek mi kaze ovde, da ih uploadujem na neko drugo mesto

i evo jos jedna slika sa iste planine, ovde ima malo vishe boja, pa ko voli voli... =]

hpim5661ef4.jpg