Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 6.6k
  • Views 533.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Знао сам да се ово спрема још кад сам видео да је Леми постовао на Науци пре годину дана.

• Ovaj book koji trenutno čitam je najbolji ikada.   Zove se The Book Of Souls.       hahahahaha, baš sam vas prešao, hehe, ostanite sa mnom imam još opakih forica.       Poyyy

• Od Lovecrafta?

comment_1391967
"Devojka sa pomorandzama" - Justejn Gorder

Jao, mene je knjiga oduševila! Skoro sam sve pročitala od njega prije par godina. Sada se više i ne sjećam nijedne knjige da valja. Iz te knjige se, recimo sjećam, kada joj padaju pomorandže iz papirne kese dok je bila u prevozu. Bljak, samo mi se javljaju neke scene kao fleševi i to je sve... Dobra je i ona prepiska, kako se bješe zvaše... Da, Vita Brevis. A filozofiju za 4. razred srednje sam učila iz Sofijinog sveta. Puno mi je pomogla da ukapiram pojedine frikove od filozofa.

comment_1400233

Kada pročitah tu drugu, ostavi neki komentar.

Ja uzela Vrli novi svijet... Svega sam 40 str. pročitala, odma' sam zaspala :) Interesantna je, nego sam ja bila umorna.

Podsjetila me na Sviftov 3. a pomalo i 4. dio Guliverovih putovanja. U stvari, podsjeća me na čitavu knjigu.

comment_1400456

Blathaddar: Imaš ti Hakslija svugdje da uzmeš. Sve bibiloteke imaju njegova najpoznatija djela. E sad, ova manje poznata jedino imaš u originalu, mada nije on toliko težak za razumijeti i na engleskom. Ja sam čitala dio Time Must Have a Stop, i samo u početku djeluje malo zbunjujuće, dok se ne uštosaš. :D

comment_1401707
Stephen King-vreca kostiju

....ukleta ljubavna prica........

I love it.......

ok je, ali ima King i boljih (pricha horor i ef (i sf) frik :mrgreen: )

trenutno chitam Eraldo Baldini - Kao vuk i LOTR... opet :mrgreen:

a poslednje shto sam prochitala je Djawo je moj drug - Marka Vidojkovica.

puu daleko bilo, kakwa fizika ljudi?? nikad to nisam chitala, nikad necu ni chitati :cool:

comment_1403813
Trenutno "Mort" - T. Pratchett. Koji opisi:

Velika niska soba bila je mracna i senovita i mirisala je uglavnom na tamjan, ali pomalo i na kuvani kupusi prljav ves i na onu vrstu ljudi koji sve svoje carape bacaju na zid i nose one koje se ne zalepe.

Cova je ludak prve klase...

Procitaj Boju Magije od istog gospodina pa da vidis te opise

"Recimo to ovako, kada bi najopasnija stvar na svetu bila grom, on bi stajao na vrhu planine, u vlaznom bakarnom oklopu i drao bi se da su svi bogovi kopilad" :rolleyes:

comment_1404355
Secam se te knjige...

Ostavila je svojevremeno veoma jak utisak na mene :da:

Prva knjiga koju sam odbio da procitam do kraja.Iz principa.Jebesh ti izuzetan stil,kad je u pitanju potpuna izopacenost.Radije cu plivati po ponorima sopstvene duse,hvala.