August 15, 20178 yr comment_2959565 Super je Ligoti. Krajem septembra bi trebalo da izadje i njegova zbirka prica.
August 19, 20178 yr comment_2960009 Mit 20 veka od Rozenberga papreno sam je platio ali mi nije zao i ne ne moras da budes naci da bi je citao,jako je zanimljiva i obiluje sa jako jako zanimljivim informacijama.
September 13, 20177 yr comment_2962684 Kormak Makarti - Nema Zemlje Za Starce Verovatno su svi odgledali film Braće Koen, ali bih toplo preporučio i knjigu, nisam baš blizu kraja, ali za sada sam i više nego zadovoljan, jer se vidi da su se oni potrudili da budu što verodostojniji knjizi. I u neku ruku manje mi je teža od njegovog Puta, koja sadrži obimne količine patosa. I još jedna simpatična stvar nevezano za tekst, ladno su omašili ime autora na omotu, prekrstili ga u Kormark, dok unutar knjige piše normalno. To je baš veliki propust.
September 20, 20177 yr comment_2963412 Sad pređi na "Krvavi meridijan". Tamo patosa nema. Kormak Makarti - Nema Zemlje Za Starce Verovatno su svi odgledali film Braće Koen, ali bih toplo preporučio i knjigu, nisam baš blizu kraja, ali za sada sam i više nego zadovoljan, jer se vidi da su se oni potrudili da budu što verodostojniji knjizi. I u neku ruku manje mi je teža od njegovog Puta, koja sadrži obimne količine patosa. I još jedna simpatična stvar nevezano za tekst, ladno su omašili ime autora na omotu, prekrstili ga u Kormark, dok unutar knjige piše normalno. To je baš veliki propust.
September 20, 20177 yr comment_2963466 Hocu. Plan mi je da procitam sve od njega sto je do sada prevedeno.
September 20, 20177 yr comment_2963484 Četvrtu ne moraš. "Svi ti lepi konji". Ništa nećeš propustiti, a jedan život imaš.
September 21, 20177 yr comment_2963534 Čisto remek-delo. Potpuno neshvatljivo kako je napisana tad kad je napisana. Nikad mu se više ni slična stvar nije omakla. Herman Melville - Moby Dick
September 21, 20177 yr comment_2963537 Četvrtu ne moraš. "Svi ti lepi konji". Ništa nećeš propustiti, a jedan život imaš. Ne bih se složio.
September 21, 20177 yr comment_2963538 Čisto remek-delo. Potpuno neshvatljivo kako je napisana tad kad je napisana. Nikad mu se više ni slična stvar nije omakla. Tek sam 30-40 strana pregurao, ali već sam se utopio u priču i pisanje. Omiljeni citat za sada "Better sleep with a sober cannibal than a drunken Christian." Edited September 21, 20177 yr by Angelystor
September 21, 20177 yr comment_2963540 Ne bih se složio. Ovog puta ću ipak s većinom: https://www.goodreads.com/author/show/4178.Cormac_McCarthy?from_search=true Nije to loše, ali neupopredivo slabije od tri navedene. Tek sam 30-40 strana pregurao, ali već sam se utopio u priču i pisanje. Omiljeni citat za sada "Better sleep with a sober cannibal than a drunken Christian." Ludilo tek dolazi.
September 21, 20177 yr comment_2963555 Ovog puta ću ipak s većinom: https://www.goodread...rom_search=true Nije to loše, ali neupopredivo slabije od tri navedene. Ta većina kaže da je pretty horses... bolja od the road
September 21, 20177 yr comment_2963556 Ali je i dalje u prednosti, hehehehe. "Put" je sjajan, ne znam šta većina oće.
September 27, 20177 yr comment_2964247 Pametno, koji god da je put. Priče H. Dž. Velsa. lolita, po drugi put ...