June 3, 200520 yr comment_815999 Akustična: neka rumunska gitara koju je keva kupila, je l', u Rumuniji kada sam imao 8 godina. Smanjena veličina, metalne žice koje su stajale prilično visoko... kad su to jagodice istrpele, istrpeće i sve drugo. Imao sam priliku da je sviram pre par dana nakon dužeg vremena; ono je smrt. Jadan moj ortak kome sam je poklonio... Električna: Vester Maniac, kupljena 1998. ili 1999, nisam siguran - oblik sličan Stratocasteru, dva singl magneta i jedan hambaker. Neki lik je probao i bio u fazonu da je drvo, ali meni je sasvim ok. Još uvek mi je jedina električna.
June 20, 200520 yr comment_830376 Paralelno kupih Melodiu akustaru, za divno cudo skroz fina ("samo" 0.7cm odignute zice) i Jolana elektricnu, dva singla,sunburst,tremolo koji je zaribo, vrat bez sipke, pragovi iz 3 seta, civije iz dva, cvor na vratu, trulo telo... Njom plasim nezeljene goste i cistim crnu magiju po kucama Srecom pa imam sada Cimar kopiju Les Paula koja radi bolje od svega sto sam probao po prodavnicama (racunajuci tu i sve BC Rich,Ibanez,Fender,Squier,Jackson,Yamaha ispljuvke koji se sada prodaju). Custom hardver cini cuda...
July 30, 200520 yr comment_861442 prva el. gitara mi je epiphone sg...nije kostao nesto puno,jebem li ga...ima jake magnete i lepo izgleda gitara,ali ima i sranja...sada je uglavnom ne diram,soji mi tamo dok sviram druge...drzim je u Es stimu za svaki slucaj ako zatreba...
August 1, 200520 yr comment_862418 Stare epiphone gitare su ubice koliko su dobre. Ovo novo sto prave nije za kurac. Cak je i Angus na nekim koncertima svirao epiphone sg.. naravno vintage modele
April 30, 200619 yr comment_1114390 Prva je bila Musima leadstar, s-s-s stratocaster shvapska kopija iz `82 godine. Drago mi je sto sam je sacuvao, imam je i danas ali je retko izvadim iz ormana. za jolane i melodije - klasa. Edited April 30, 200619 yr by Metalbeer
April 30, 200619 yr comment_1114542 Prva je bila Musima leadstar, s-s-s stratocaster shvapska kopija iz `82 godine. Drago mi je sto sam je sacuvao, imam je i danas ali je retko izvadim iz ormana. za jolane i melodije - klasa. to je bila i moja prva električna, ali ja sam je prodao i sada razmišljam da je ponovo otkupim, ...što me podsjeti: Žalite li zbog starih gitara koje su silom prilika promijenile vlasnika? ja se, iskreno, emotivno vežem za svoje gitare, tako da dugo tugujem za svakom koju sam prodao.
April 30, 200619 yr comment_1114575 ja se, iskreno, emotivno vežem za svoje gitare, tako da dugo tugujem za svakom koju sam prodao. prodao sam svoju prvu gitaru i nisam trepnuo. komad drveta...
April 30, 200619 yr comment_1114591 Jolana mog brata od strica kupljena za 49 maraka (dobio i kusur) i akustara muzicka naklada Zagreb!!
May 6, 200619 yr comment_1120337 znaci Eterna De luxe ,svirao je ovaj iz The Cult!!! jos uvek je ziva ,nikad je ne bi prodao!!!!haaaa
May 6, 200619 yr comment_1120758 Prva akustara mi je neka klasicna yamaha, a prva elektricna neki Ibanez Les Paul star 30 godina... Nisam trebao da je prodam, nedostaje mi
May 6, 200619 yr comment_1120815 "SKVAJER" Stratokaster, prodao je kupio neku krdzu, jos uvek sanjam Jackson...
May 8, 200619 yr comment_1122114 pa, malo je ljudi kao prvu gitaru imalo nešto toliko pristojno, pa i treba da tu bude žao i da se stidiš što si je prodao
May 8, 200619 yr comment_1122785 pa, malo je ljudi kao prvu gitaru imalo nešto toliko pristojno, pa i treba da tu bude žao i da se stidiš što si je prodao da sam greshio, greshio sam... ali ovo necu sebi nikada oprostiti, ta gitara je vrh... zvuci bolje od mog gilberta... jebenog...
May 9, 200619 yr comment_1123401 Prvo neka ceska akustara,pa onda Melodija akustara,pa YAMAHA akustara..... E onda Jolana,pa Squier stratocaster,Apollo Tele Oblik,i sada ESP! -Trnovit je put do uspeha!
May 9, 200619 yr comment_1123427 Ја ћу си дупе изедем што та Јолана баш ни курцу не вреди, јер има супер облик!
May 9, 200619 yr comment_1124254 Prvo neka ceska akustara,pa onda Melodija akustara,pa YAMAHA akustara..... E onda Jolana,pa Squier stratocaster,Apollo Tele Oblik,i sada ESP! -Trnovit je put do uspeha! Razumem te potpuno! ja sam jos uvek na ibanezu RG 170, a zelja mi je gibson flying V kad to sebi obezbedim mogu da umrem
May 12, 200619 yr comment_1127096 Razumem te potpuno! ja sam jos uvek na ibanezu RG 170, a zelja mi je gibson flying V kad to sebi obezbedim mogu da umrem Ja josh samo da umrem...posto sam obezbedio gitaru. hahaha