Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 211
  • Views 28.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

Sviram sve... Imam urodjeni talenat... I 101% sluh...

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Samouki sam virtouz  na Trioli       Sviram jos solidno klavir, sintisajzer, usnu harmoniku, bubanj i po malo gitaru(posto je nikada nisam imao).     

• 1 month later...
comment_1370225

jbg, kad si mlad, a hocjesh sve odjednom da svirash, ne nauchish nishta valjano.. ja sam zavrshila nizhu za violinu, shto je bilo pre 5 godina, teorijski ostadoh tu gde sam bila, ali sam tehnichki srozana..shto se tiche gitare, nisam imala visoke ambicije, tako da ostadoh na akordima, i rock pesmicama.. trenutno se bacih na pevanje..

comment_1370251

Vokal mi je definitivno primarni "instrument". Ali gitara mi je gotovo podjednako draga. Poslednjih mesec - dva nisam stizao da sviram gitaru koliko bih inacehe voleo, jer je bend (u bendu samo pevam) krenuo (hvala Bogu :)) napokon da svira iz sve snage. Kolko god mi to bilo drago, jbg, ne moz' sve..... Znam bas dosta dobro da sviram (ne nije zato sto sviram gitaru, pa eto kao znam). Stvaro umem dosta dobro da sviram bas, ali naravno, ne sad sve one fore i to, nego jednostavno trzalicom i tu i tamo prstima. Znam klavijaturu da sviram, ali mi je tehnika dosta slaba. Jbg, cak ni taj jebeni stni-sajzer nije moj, ali ga drndam chesto i vishe mi je nego dovoljno kad zelim nesto da isprobam ili kad nesto smisljam.

Sto se tiche bubnja, znam jako dobro kako se svira, ali naravno, ne znam bash da ga sviram. Da budem precizniji, znam da sviram jednostavne ritmove i to je to.

Eto...

• 3 months later...
  • 1 month later...
comment_1487153

Најбоље ми иде свирање оловкама по радном столу, а ни у томе нешто нисам добар.

Иначе сам упознао лика који је завршио музичку академију и свира у сифонијском оркестру фагот (мислим да се то на енглеском изговара "фегет"); каже да имам потенцијал. Врло вулгаран беше тај млади господин.

• 1 month later...
comment_1514833

meni svakako najbolje ide sviranje u suplje govno, ali pored toga sviram i nekoliko pravih instrumenata, nekoliko tambura, kontrabas, gitaru, violinu (jos idem u muzicku), znao bih i bas... ali i pored toga najvise zavidim Zyel-u, sviranje olovkom me najvise zajebava, nikako da naucim, mada zna on jos po nesto... npr. koznu frulu :evotigana:

comment_1515019

Kad možeš da kažeš da zaista sviraš neki instrument? Ja na gitari recimo znam da sviram Angry Chair, Seasons in the Abyss i Temple of Love (doduše, ako izmislim solaže :mrgreen: ), al' nije da mogu da se setim još neke pesme da je znam... Možda bih znao kad bi' vežb'o još nešto, ili ako bih nešto transponovao sa basa....

• 2 weeks later...
comment_1522081
Иначе сам упознао лика који је завршио музичку академију и свира у сифонијском оркестру фагот (мислим да се то на енглеском изговара "фегет"); каже да имам потенцијал.

Ko je taj lažov?

Inače, meni daj nešto sa žicama i ja sam miran.

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
comment_1722212

gitaru sviram unazad vec 12 godina intenzivno.

takodje, tvrde, da se sasvim solidno snalazim sa bubnjevima.

klavijature nesto slabije, ali mogu ubosti pokoju pratnju i numeru, svu EKV klavirsku podlogu u stanju sam skinuti.

• 1 month later...
  • 11 months later...