Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2727967
Sa Defformerom smo ograničeni na tržište koje obuhvata zemlje u kojima postoji turbo folk. Bugarska, Makedonija, Srbija, Bosna, Hrvatska...

...

A posebno da rasprodaju koncerte u Sofiji i slično, i to u solo varijanti, ne na festivalu da se guramo sa drugim bendovima... Imamo jaku fan bazu, ljudi kupuju karte i dolaze na koncerte, znaju tekstove, pevaju sa nama...

Jedna anegdota.

Pre 2 nedelje odem u Sofiju na koncert UDO-a,stojim tamo ispred i zderem pivo,kad prolazi neka riba i dele flajere.Dobijem i ja to,pogledm - ono najava koncerta Pero Deformero u Sofiji 8.aprila :)

Komentarisem tu sa nekim Bugarima (posto nije bilo nikog iz Srbije),reko ne mogu da verujem da se u Sofiji dele flajeri za Pero Deformero (ono,kad ne ocekujes to).I onda saznam da su oni tamo bas popularni,tipa rasprodati klubovi kad oni sviraju,svi znaju tekstove i pevaju i slicno.

Ko bi rekao...

Inace,u intervjuu je Frish rekao neke prilicno interesantne stvari,sto drugi ne spominju javno - u delu sta nedostaje na heavy metal sceni i bendovima Srbije.

• Replies 2.8k
  • Views 299k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi

• http://www.youtube.com/watch?v=c_0Dza667Bs

• moram biti iskren da nisam preterano odusevljen pravcem kojim je krenuo novi album, kao ni ovom pesmom. od 4 sa novog albuma, jedino mi je sedmica super, ovde tri su mi bas dosadne. meni ej generalno

comment_2729765

Sjajni su bili u Apolu, razvalili

Šteta što sam došla kasno i čula bukvalno tri pesme. Nisam znala da iz Pančeva idu u Novi Sad da sviraju, svaka im čas'

A te Punčke posle njih smorile boga i oca, strašne su, neverovatno iritantna pevačica. Ne znam ko ih stavi sa PD :D

• 1 month later...
comment_2738292

Pozivamo Vas na promociju CD-a „Jer to liči na taj način?“ novosadskog sastava Pero Defformero, koja će se održati u našoj knjižari Vulkan SC Ušće u sredu 16. aprila u 14h.

U okviru promocije biće organizovana i promotivna prodaja i potpisivanje ovog albuma, kao i fotografisanje sa članovima benda. Takođe će biti najavljen i dugo očekivani beogradski koncert, koji je zakazan za 4. jul u bašti KST-a.

Bend je poznat po svom jedinstvenom stilu, kombinovanju turbo-folka i progresivnog metala.

Vidimo se u sredu 16. aprila u knjižari Vulkan Ušće![/color]

• 2 weeks later...
  • 3 years later...
  • 7 months later...
  • 1 year later...
  • 10 months later...
  • 11 months later...
  • 1 year later...