Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.9k
  • Views 252.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Koga bre boli kurac za tvoj napucani deluxe remaster digi.

• I'm Calmer Than You Are
    I'm Calmer Than You Are

Očigledno mnoge, jer sam već prodao tri. Šabančino glupava.

• In The Flesh
    In The Flesh

Moze Rob da bude ovakav ili onakav, prodan, trendas, fejk... bolje fejk muzicar no iskreno nacisticko govedo.   Jos smjesnije od svega je izgovor white wine-white power i u istom dahu se ne izinjava

comment_1978525
Baš tako.

Mislim da nema albuma bogatijeg fenomenalnim rifovima posle CFH. Svi su tu briljirali. A vokal je i dalje čist, agresivan a lep. Panterom sam postala zaražena na putu ka koncertu Sepulture 1992. godine, slušao se Cemetary Gates u busu i ja sam there&then zvanično odlepila za njima.

Хех, десет година заостајем за тобом. Оригинал ''Каубојса'' сам узео 2002.године, то ми је био први од два Пантера оригинала, које имам. Уопште, први њихов албум који сам и слушао. Да, дефинитивно, прва љубав заборава нема. ;)

The sleep :wub: Medicine Man :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Ова прва има једноставну, а тако феноменалну солажу у себи. Ух, сав се најежим кад год је чујем.

Док друга има помало глуп текст. Али музички је прилично мрачна и са доста добрим, интересантним прелазима. Дуго је важила за моју омиљену са тог албума.

comment_1978534
Имам ја још оваквих, из тог периода, а имам и скоро цео снимак концерта из 1988. са Филом.

Kakav je snimak?

Ovo bi mogao da mi narežeš.

Tigre života ti, da li ti je narezao ovo ikada? Ili da bunarim...

comment_1978544

Vidiš, meni se sviđa sve što su ikada napravili, samo naravno najvezanija sam za ta tri koja si nabrojao.

@nele: Gledaj na to ovako, imala sam prekid sa mjetalom neko vreme, vrtela samo Painkillera i neke Cooperove, ACDC i Maiden albume ukrug, dakle kreativni prekid filma jedno 6-7 godina! Znači, ne kasniš bre ništa.

Nikad nije kasno da se Pantera ljubi strasno... kako ono dalje Karlo kaže

Kako kenjam danas ne znam šta mi je

comment_1978549

Glupo je pricati o najboljem Pantera albumu, govoreci o, pa ajd' da kazem, periodu od "Power Metal"-a pa na ovamo. Iz prostog razloga sto se stilski suvise razlikuju da bi iko normalan mogao da ih poredi, a svaki je odlican. Meni je licno najdrazi srednji period, dakle Vulgar/FBD/Trendkill, ne znam koji mi je najdrazi od ta tri. :meshuggah:

comment_1978561

Imam jedan audio intervju na cd-u sa OZ festa, bootlegovan, sa omotom i sve, oko 20 minuta, sa Philom, koji priča (Mrtav stondiran ili pijan) kako su ga u Panteri dok je bio uradjen, pre koncerta gurali pod ladan tuš i udarali ga električnim pendrekom u ''testicals'' da dodje sebi. Ali ima tu još bisera.:)

comment_1978577

Lično, imam sve snimke Pantere od 83-89 bootlegovane, ali ne znam da i na jednom ima ''south of heaven'', postoji sa druge strane, par nekih ruskih bootlega, na kojima su ti snimci iz '92 gde Pantera svira slayer, sepulturu, kao i jedan rehearsal sa Kerry Kingom gde ima par Slayer pesama pa je mozda to o čemu vi pričate, ali koncert ne.

Koncerti iz osamdesetih su uglavnom bili bazirani na ''power metal'' pesmama i jednoj ili dve sa ''projects in the jungle''.

comment_1981194

Najteze mi je gledati ono "Pantera behind the music" :\ I od vulgar videosa najbolji je prvi :rockdevil:

A najbolje stvari:

http://www.youtube.com/watch?v=_Wd7ndVFP0s - mouth for war

http://www.youtube.com/watch?v=W7hfmPf1WP8...eature=channel- psycho holiday

http://www.youtube.com/watch?v=ahrpT48ptZI...eature=related- A new level

:pivopije:

comment_1981211

Jebali ste mu kevu sa tim embedded jutjubetima.

Tomislave, bilo je reči negde iza o Official Live: 101 Proof, pošto im je ovo jedini zvanično izdat Live.. više im i ne treba. Poslušaj ako već nisi. Prvi put kad sam ga čula, prva reakcija mi je bila replay...