Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbolja DSO izdanja? 29 members have voted

1. 1. Najbolji album?

• Infernal Battles
    • Inquisitors of Satan
    • Si Monumentum Requires, Circumspice
    • Fas - Ite, Maledicti, In Ignem Aeternum
    • Paracletus
    • Synarchy of Molten Bones
    • The Furnaces of Palingenesia
    • The Long Defeat
  2. 2. Najbolji EP?

• Kénôse
    • Chaining the Katechon
    • Mass Grave Aesthetics
    • Diabolus Absconditus
    • Drought

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Views 122k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• tesko mi je da citam demon seedove postove na isti nacin kao sto mi je bilo tesko da citam onaj intervju

• Angelystor
    Angelystor

Nisam zadovoljan intervjuom. Premalo mi disonance stvara u glavi i  od prošlog mi bila veća migrena. A i ima nekih ponavljanja, blatantnih referenci na prošli i sl. Mislim da su prebrzo izbacili

• Savremena zapadnjačka politička klima može samo da prihvati da mi popuši kurac.

comment_2253617

"najcistiji" dso do sad. Produkcija dobra, svirka isto, znaci klasika. Al konacan sud kad se obeznanim od kompletnog albuma. Dodao bih samo da ovo nece bit skok u odnosu na FAS ko sto je taj album bio u odnosu na SMRC(mislim muzicki/stilski). Inace jel tripujem, il je vokal malo drugaciji nego inace? Ko da je izgubio na snazi, il zvuci nekako promuklije. Mada moguce da tripujem :haha:

comment_2253660

Fas u SMRC pakovanju. Mislim da neće biti neko stelarno dostignuće.

Ne bih rekao, previse je ovo kristalno za SMRC. Si monumentum nakon ovog zvuci ko Darkthrone :haha:

Inace, ritam na momente zna da bude drugaciji nego sto je to bio slucaj do sad. Gitare su standardne, zvuk bubnja povucen u miksu, bas se bas fino cuje.. Ko da su radili produkciju dje i Marduk wormwood.

comment_2253686

Meni je ova pjesma cisti fas/katechon sa najkristalnijom produkcijom koju je dso imao. smrc mi je siroviji, manje je kompleksan isl. al stoji ko njihov najbolji album (imho).

U svakom slucaju, ovo se porucuje bez razmisljanja. Mislim da ce buklet biti perverzija.

comment_2254130

Ocekuje se pravi naslednik SMRCa. :rockdevil:

sto smrc-a? sta te tacno podseca na smrc?

mikko kao da je ostario 5-10 godina od katechon-a, glas je dosta hrapaviji. mozda je samo efekat u pitanju.

ne znam da li bih bas upotrebila "sirov" za smrc, ali Devouring Famine jeste dosta kompleksnija od vecine smrc numera.

svidjaju mi se gitare.

ovo najverovatnije curi pre novembra?

comment_2254238

Mislim da nema sanse, vjerovatno cemo ga daunlodovati tu oko 10. novembra. Mada ga ja porucujem sa Omega ordera cim stigne, original je must have. Zaokruzena triologija, mada je ja posmatram sire sa Kenose i Katechon EPs (naravno, ocekuje se i treci za nekih godinu dana, vjerovatno i on na slovo K da se kompletira KKK :haha: )

comment_2254873

Kakavo je vase misljenje o starim radovima ovog benda jer mnim da su gologuzi prosjek???moji favoriti takozvane ortodoksije su opet neki drugi bendovi ali staro ovog benda je dosada....

i jos nesto kako vukcionise ovo sranje od pisanja moze li se izbrisat rijec posebno kad se pogrijesi il kako? nije valjda forum ovako lose izradjen...

comment_2254879

Kvalitetan Darkthrone worship, prljav i blasfemican. Na francuski nacin.

Mada, ono sto mene izmedju ostalog fascinira kod ovog benda, jeste taj prelaz sa ''Inquisitors of Satan'' zvuka na daleko kompleksniji SMRC.

Edited by morbid god