May 29, 201312 yr comment_2657118 Da, bio je to veliki povratak, steta je sto nisu uspjeli da odrze taj zamah kad su kasnija izdanja u pitanju. Brave New World mi je i dalje jedan od njihovih 5-6 omiljenih albuma, odmah nakon SIT, SSOASS, Iron Maiden/Killers i Powerslave. Meni odmah iz SSosAA i Poweslave-a.
May 29, 201312 yr comment_2657119 Meni prva dva uvijek nekako imaju posebno mjesto u vrhu, pa sve i da izdaju još 19 remek-djela zaredom, a SiT je ipak na prvom mjestu još od prve sekunde kad sam prvi put čuo Caught Somewhere in Time.
May 29, 201312 yr comment_2657120 meni to bio drugi Maiden album (Fear sam kupio pre njega), ali prvi koji sam kupio baš dok je bio aktuelan, mislim da i danas znam napamet svaku pesmu
May 29, 201312 yr comment_2657122 Meni je isto Fear bio prvi album koji sam dočekao da izađe i kupio ga, a za njim i sve ostale kako su izlazili. Prije neki dan pustim par onih najmrtvijih pjesama s njega tipa Apparition, čisto da vidim da li ih i dalje znam napamet... i znam Edited May 29, 201312 yr by Descender
May 29, 201312 yr comment_2657226 Strašan album, jedan od najboljih njihovih sigurno, mada je meni i Virtual bio odličan.
May 31, 201312 yr comment_2657976 Kada sam bio Maiden i metal pocetnik slusao sam dosta pesama sa BNW-a. Tako da su mi pesme BNW, Ghost, Dream i Blood Brothers u najlepsem mogucem secanju!
June 3, 201312 yr comment_2658791 Evo malo i na mondu o gospodinu: http://www.mondo.rs/s292476/Magazin/Travel/Pevac_grupe_Iron_Maiden_osniva_aviokompaniju.html
June 8, 201312 yr comment_2660683 Jedno pitanje, pošto nisam dogurao dalje od drugog albuma, pa se slabo razumem u njihovu diskografiju... Da li postoji neka kompilacija, EP ili nešto slično gde Bruce Dickinson peva pesme sa prva dva albuma? Mislim na studijski snimak...
June 8, 201312 yr comment_2660693 samo nemoj da skidaš ona dva albuma leprousa, i sve će biti u redu. bodome bi takođe mogao da zaobiđeš. a ako si se već nameračio na mejdene, radi opšte kulture i negovanja tradicije, skini prvo 'somewhere in time' - pošto im je to ubedljivo najbolje albumče.
June 8, 201312 yr comment_2660709 Mrtav sam ozbiljan. To me je drug zamolio da mu skinem, čuo je da su izdali tako nešto, ali ja ne mogu da nađem.
June 8, 201312 yr comment_2660720 Imaš ovo, studijska verzija Wrathchilda sa Bruce-om iz '99 godine. Mislim da ne postoji ništa drugo, mada može da se nađe gomila live snimaka sa live albuma tokom godina.
June 8, 201312 yr comment_2660751 Prekosutra NEMACKA FUCK YEAH!!!! SCREAM FOR ME GERMANY,arena u NEMACKOJ pored stadiona u Svedskoj jedna od najvecih zelja sto se Maidena tice:
June 14, 201312 yr comment_2662163 Sinoc i preksinoc iz Frankfurta,Vladakecpik i ja(sa srBskom zastavom) Po mnogim fanovima jedna od najboljih Maiden svirki ne samo na ovoj turneji,vec mozda i u ovoj deceniji.Tako bar svi pricaju a i moje misljenje je veoma priblizno tome:
June 17, 201312 yr comment_2663245 Danas, tj. veceras se navrsilo punih 10 godina od kada sam po prvi put u zivotu gledao najbolji heavy metal bend na svijetu - IRON MAIDEN! Bilo je to u Velikoj Gorici kod Zagreba, na stadionu NK Radnik. Tada sam isao organizovanim prevozom iz Sarajeva i bio sam jedini iz tog busa koji je u Hrvatsku usao sa licnom kartom Republike Srpske, sve sa dvoglavim orlovima i cirilicom. Nisu mi pravili nikakve probleme na granici. Momenat kada je krenula "The Number of the Beast" i kada sam po prvi put vidio Dickinsona uzivo, na najvisocijem podestu na bini, par metara iznad ostalih clanova benda, se ne moze zaboraviti! U to ime: http://youtu.be/esu5xctFtLQ :rockdevil: Up the Irons!