July 21, 201510 yr comment_2844751 Ima prodavnica diskova ali nema specijalizovanih metal radnji, moze i u ovima da se probere stogod, uglavnom vecih bendova. Prvi put kad sam bio potrosio sam 200 evra na diskova tako da ono, nadje se ponesto
July 22, 201510 yr comment_2845009 To meni i treba, dosta je bilo underground iskopacina. Znas li imena, mozda?
July 23, 201510 yr comment_2845429 Evo ovde http://trieste.paginegialle.it/friuli_venezia_giulia/trieste/cd.html
February 10, 20187 yr comment_2975074 Јел може неко хитно да препоручи неки метал шоп у Берлину а да није core-tex??
October 18, 20186 yr comment_2997702 Otići u Beč a ne posetiti Totem blasfemia, ko da nisi ni bio, pisalo se ovde o njemu i ranije na ovim stranicama. A lako se nalazi, praktično u centru, ulica paralelno sa Mariahilfestrasse (mi smo je zvali MarijaHitlerštrase ) kojom ćeš sigurno proći. Za Braticlavu već ne znam, ali mi nije jasno zašto ljudi i dalje ne koriste MetalTravel - sve informacije potrebne prosečnom metalcu na jednom mestu ufff jbt sad tek vidim, izgleda da ugasili taj prelepi sajt, koliko je samo koristan bio Pederčine!
October 18, 20186 yr comment_2997705 Ako se dobro sećam taj Totem je samo black/death. Ako bi nešto van toga, Mercur isto u Mariahilf..., skroz gore na zadnjem spratu, varijabilan izbor metala, često stvari na popustu (stvarni popust, ne Dallas shop CD popust).
October 18, 20186 yr comment_2997712 Da u njemu je uglavno ekstremniji metal zastupljen (ima i tona dooma), ali ja se sledio kad sam video Abonos tamo
October 18, 20186 yr comment_2997726 Mariahilfestrasse ja sam bio u Beču jednom samo (kad su iz opštine slali po par najboljih učenika (op op oppp) iz svake škole u gradu na petodnevnu ekskurziju) ali koliko sam iz priča skontao, tamo samo ova ulica postoji
October 18, 20186 yr comment_2997743 Ako se dobro sećam taj Totem je samo black/death. Ako bi nešto van toga, Mercur isto u Mariahilf..., skroz gore na zadnjem spratu, varijabilan izbor metala, često stvari na popustu (stvarni popust, ne Dallas shop CD popust). Mercur? Da nije Saturn?
October 18, 20186 yr comment_2997762 Možda se promenilo, ali u tom Saturnu bio izbor kao u tipa Dallasu, megazvezde + noviji albumi poznatijih bendova. Bolja ti varijanta da kopaš po seknd hend radnjicama (ima ih takodje blizu mariahitlerštrasse).
October 24, 20186 yr comment_2998313 Bio sam do Sing Singa (hvala na preporuci), svasta ima, diskovi 6e. Ali treba vremena i kopanja. Saturn vrlo jak, svega ima, diskovi i po 5 evra, ploce od 16-17. Prodjoh pored Totema, ali ipak nisam usao, nisam smeo kad videh onog Isusa u izlogu.
October 24, 20186 yr comment_2998315 Human sad: A vid unutra što je lepo A ti mora da si u ovom nekom fazonu
June 9, 20196 yr comment_3015886 Дајте препоруку за неки метал шоп у Риму ал да има блек/дет/треш и да цене нису баш безобразно високе.
August 27, 20196 yr comment_3021510 Drugari, čisto da podelim s vama. Ako ste u gradu Krfu, ovo je mesto gde možete iskopati gomilu diskova. Mislim da je ranije bila metal prodavnica, no, u međuvremenu su je promenuli u svaštaru, kao što možete videti. Ni sam ne znam kako sam uspeo da snimim diskove unutra. Nalazi se bukvalno u centru, uslikao sam i ulicu, pored je Diver Beer Restaurant (ovo takođe preporučujem, super burgeri i grčko craft pivo). U principu nema novih naslova ali ima gomila bendova, od Astarte do Chimaire. Unutra je 2x2 i prepuno je sa svim i svačim i prodavca/gazdu boli tuki da pomeri (niti ima gde) bilo šta da biste lepo prišli i videli diskove, potpuno sam se iskrivio gledajuću. Cene, onako, zavisi šta, ali recimo u proseku 10€. Edited August 27, 20196 yr by Chicken Little 420
August 27, 20196 yr comment_3021513 sve zaboravljam da preporučim - ko se nađe u Moskvi, ovde lagano mogu cele plate da se ostave: https://m.facebook.com/newartstore/