Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1275105

А да ли треба поменути и крај филма Балкан Експрес када Попај погине у чамцу док прича малој девојчици причу.

А о Небеској удици и да не говоримо.

Само стране филмове помињете, страшно.

• Replies 469
  • Views 43.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• truliandedzombileš!
    truliandedzombileš!

http://www.youtube.com/watch?v=S-wORUegR9w

• Mazrim Taim
    Mazrim Taim

Jaoj, ona scena iz filma Crank kada on na kraju pada iz onog helihoptera i dok pada zove telefonom svoju devjku... Tada joj se izvinjava sto je bio kreten i tako to... Taj deo sam premotavao najmanje

• 3 weeks later...
comment_1308349

verovano je spominjana ali kako ima previse strana za citanje ne znam sve u svemu Brave Heart i na kraju "freedom"

mozda je cak i klise ali toliko puta mi je bilo tesko dok na kraju nisam oguglala i sad mi je scena ko i svaka druga

comment_1313500

Engleski Pacijent-Kada glavni glumac pronalazi svoju curu mrtvu u pecini gde je je ostavio da ga ceka dok no dadje pomoc

Zelena Milja-Kada izvrsavaju smrtnu kaznu coveku sa nadprirodnim mocima koji u stvari nije kriv za ubistvo za koje je optuzen

Ima jos ali mi trenutno nista ne pada na pamet...

• 2 weeks later...
comment_1326798

Meni je najtuznija scena u Ren and Stimpyju, kad ih uhvati onaj sivonja i pocne da im oblasnjava da su lezilebovici i pokaze im svoje hrapave i zuljevite ruke i kaze : OVO SU RUKE RADNIKA!!! Tad sam zaplakao , posle moje prve trece smene u pekari... kolko je zivot tezak jebote otac! :cry: :cry: :cry:

comment_1327548
Meni je najtuznija scena u Ren and Stimpyju, kad ih uhvati onaj sivonja i pocne da im oblasnjava da su lezilebovici i pokaze im svoje hrapave i zuljevite ruke i kaze : OVO SU RUKE RADNIKA!!! Tad sam zaplakao , posle moje prve trece smene u pekari... kolko je zivot tezak jebote otac! :cry: :cry: :cry:

Win.

comment_1333738
Definitivno u Zivot je lep, kada Ga odvode na straljanje, a on i dalje zbog sina glumi da je sve to igrica..... strashno... fenomenalan film... a kad vec prichate o diznijevim crtacima, ja sam uvek plakaja kad Dambu zatvore mamu i kad on ide da je poseti!!!! :cry:

bas mi je zasto jednog jevreja vode na mucenje. smrc