Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

64 members have voted

1. 1. Najbolja stvar sa The New Order?

• Eerie Inhabitants
    • The New Order
    • Trial By Fire
    • Into The Pit
    • Hypnosis
    • Disciples Of The Watch
    • The Preacher
    • Nobody's Fault
    • A Day Of Reckoning
    • Musical Death (A Dirge)

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 4.2k
  • Views 306.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• perzekjušn menijak
    perzekjušn menijak

Slažem se ali se mora reći da je i tvoj post standardno generički.

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

• Demon Seed
    Demon Seed

Nije ih Frubi zajebao, zajebali ste ih vi koji niste dosli, a Frubi je samo bio nerealno optimistican dok je organizovao to.

comment_2963790

Ništa tako čudno, Nuclear bi još malo para!

Demonic retko kad pustim kad mi se sluša Testament, ali mi nekad davno bio kul album, The Gathering strašno dobar album, medju omiljenim njihovim, vidi se da je All Star ekipa radila na njemu.

btw. Ovi novi omoti mi izgledaju još gluplje nego stari

comment_2963794

Па то са новим омотима се ради ваљда за колекционаре. Мало је вероватно да ће просечан металер који је већ једном купио албум кад је изашао,купити исти албум поново само са другачијом сликом.

comment_2963797

To nisu kolekcionari nego hrčci hoarderi :haha:

Kapiram sta os da kazes, ali ja bih pre kupio neki album koji nemam, nego dva puta isti album Testamenta, iako obozavam bend...

A isto tako bih pre kupio album sa prvobitnim cover artom nego sa promenjenim, ako ga vec nemam

Edited by Demon Seed

comment_2963857

E vis to mi rusi koncepciju za ovo gore, Eindhoven je jedini Atlantic/Megaforce odje :D

Otvorih tekst ponovo, svake dve recenice govore classic classic :D

Classic ploca sa re-recordovima classic pesama sa classic pevacem na nekim pesmama, samo stim nije classic i pesme zvuce u startu utoliko otuznije :D

comment_2963868

Realno, objektivno, nie to neka produkcija

Da li ikome treba remaster, bez obzira na to, drugo je pitanje

Opet bih pre slušao remastere starih albuma nego First Strike Still Deadly. Ne mogu da razumem nikoga ko to pušta pre no original

comment_2963883

Upravo su sada u Americi reizdati peti i sesti album (The Ritual i Low) na vinilu za čini mi se Megaforce.

Prva dva su sigurno reizdata pre par godina valjda kao neki remaster, mrzi me sada da guglujem, ima mi ortak vinile, dobro to zvuči.

Omoti su originalni, ali je štampa odlična, što nije uvek slučaj, recimo ova Maiden reizdanja gde su svi albumi kao gatefold bolje izgledaju originalni omoti, ovi novi izgledaju nekako razvodnjeno.

Ova reizdanja su logičan potez, Testament su privatno preduzeće Chucka i Erica i para nikada dosta, seća li se neko kada su pre 15-ak godina valjali baš loše video bootlege preko svog sajta?

Ali na stranu to, pola ovih albuma je nenabavljivo na vinilu i logično je da postoje u ponudi.

Sad to sto su menjali omote je obican trgovacki potez da bi za par godina mogli opet da prodaju originalne omote.

Realno albume tipa Filmore ili Demonic tesko da ce skoro opet raditi na vinilu.

Nikakav remaster ne moze da pomogne produkciji Souls Of Black ili dobosu sa Practice What Your Preach :)

Mozda da urade remix, ali tesko da su sacuvane originalne visekanalne trake.

comment_2963895

Nikakav remaster ne moze da pomogne produkciji Souls Of Black

Шта фали продукцији на том албуму?? Мени је супер. Једино је пректис мало слабији са продукцијом.

comment_2963904

souls of black (inače mediokritet od albuma)

Е видиш ја сам то исто мислио доста дуго времена и никако нисам могао да прихватим тај албум. Али поново сам му дао шансу пре око годину дана и неколико дана сам га стално вртео и на крају скапирао у каквој сам заблуди био. Албум је све само не лош и медиокритетан како си га окарактерисао. Али мени је требало више од 10 слушања да би то скапирао. У ствари са сваким слушањем је све бољи и бољи :).