Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.4k
  • Views 568.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1627408
@Toy ti si se bas specijalizovala za detektovanje pola kod zivotinja ;) Inace onaj Pet Shop kod carine je zakon! :pivopije:

Ma da, toliko sam im gledala u rupe da moram mudrost da podelim sa svetom :) :) :)

a zašto što pre? a zašto je to gradskoj deci toliko bitno kad će u 90% slučajeva tu jadnu životinju odvesti kod veterinara na sterilizaciju? :) evo samo tebi za ljubav ću da proverim kog su pola mačići pa javljam rezultate :)

Zato sto uzimaju MACKU a ne KREKER od tebe, zato sto ce ta macka biti sa njima narednih 10-20 godina i zato sto hoce da znaju sta uzimaju posto je razlika OGROMNA? U ostalom, ako onih 10% nece odvesti macku na sterilizaciju, onda to uradi zbog njih... a ja te ne volim, tako da meni za ljubav nemoj :)

comment_1627513

Evo su moje 'zverke'

Image626.jpg

A pogledajte ovaj klip,u odgajivacniji Krasnaja Zvezda odakle su i potekli Ruski Terijeri.Izvalite samo situaciju kada prolaze zarobljenici i kako svakog posebno osmatra...A onaj skok preko konja tu sam se zapanjio

http://video.mail.ru/mail/youlka77/670/691.html

Edited by Steven Seagal

comment_1627526
Pa ni tvoja rodna gruda nije mnogo urbanija :P

Jeste, ja sam rodjen u Novom Sadu. :)

A i uzasno je iritirajuce sto na kolima imam RU tablice, ali samo do Jula :D

A isti kurac, RU, SM, bolje da imate NP i mirna Backa.

comment_1627632
Vidjao sam tamo u Zemunu beli Golf 2 na zadnjem staklu mu je prilepljeno Munze Konza :)

To su verovatno neki cigani iz Ugrinovacke ili okoline, skupili para za dvojku pa sad glume pucace :D :D :D

Injace sad zivim na p otezu Zemun - Pazova i mogu vam reci da kada iz Zemuna dodjem u Pazovu osecam se kao da sam dosao u civilizaciju, Munze je najprljaviji i najsmrdljiviji grad na svetu :( Jeste da sam rodjeni Zemunac ali tako je :(

comment_1628196

987785286ldc4.jpg

lc18ca70b8c3a2afd0391fdvh1.jpg

l17680b00ef9e40696a1fa8hb1.jpg

Let me introduce you to my boyfriend's dog :D

Ovo je Cica, mali slatki malamut. Prve dvije fotke kad je bila beba, the last one kada je skoro 6 godina starija. Preslatka je! :da:

Edited by Kokopelli

comment_1628369

Mhm i dalje je najljepša :wub:

A ne voli pse uopše, zato ljude obožava :da: Ne prošetamo ni 10m da ne počnu djeca sa pitanjima:"A možemo li da je pomazimo?"

A ima i ozbiljnijih ljudi koji znaju koja je rasa tačno, pa ispituju o detaljima :D

Kako god, niko nije ravnodušan.

comment_1628727
опет овај Сисус неке перверзије... цц... ем је луд ем се скида го :) :) :)

Kad vec pomenu, imao sam jedno vreme kunice (i to rasne, Francuske ovnolike) i imao sam jednog muzjaka koji je znao da skoci na ruku i da prca. Dolazi jedan lik kod mene, stavi ruku u kavez da ga pomazi i kaze: "Mali zeka", a ovaj u tom momentu skoci i krene da mu prca ruku. Znaci, dupe smo mu pomerali za to. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.