Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Masa ili definicija? 62 members have voted

1. 1. Masa ili definicija?

• Masa
      14
    • Definicija
      39

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_2496655

glutamin je jebena amino-kiselina. unosi se kroz zhito, pasulj, mleko, belanca. ebali vas laboratijski proizvodi.

ianche, izvalio da na poslu ima da se kupe jeftine integralne ovsene pahuljice, + ella mleko ili jogurt sa 0.5 masti, pohasam dve, tri sholje toga u smeni, i dobijem 40ak (ili 60ak) grama proteina uz samo gram zasicjenih masti, fak jea.

• Replies 6.9k
  • Views 436.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Jednom davno, smuvam se ja sa jednom vrh ribom i pođemo na koncert Nevernih Beba. I sad, kako sam ja iza nje, obgrlio je oko struka, i pokušavam da igram s njom, ali koji kođ ja pokret da napravim, nj

• Dead Man Walking
    Dead Man Walking

Svi koji ja pratim po jućubu kažu da ne treba koristiti teške bučice za bicepse. Za mišićnu masu rekao bih da je idealno 8-12 ponavljanja, više od toga je gubljenje vremena. 1-6 ponavljanja je isključ

• Pa nisam se tebi obracao,vec sam odgovarao Hefestu jer je on zapoceo tu pricu.To sto si se ti nasao prozvanim je tvoj problem.A ako sam ti toliko dosadan,sto konstantno odgovaras na postove?Sto ne ign

comment_2497136

Malo sam ukenjao sa ishranom , jebiga poceo posao , gradilista ... ali radim kardio pa se odrzavam ...

Uzimam glutamin , tj ostalo mi jos malo , ne znam , mozda ima nekih efekata , ja nisam primetio , bolje te pare dati na protein ili meso .

Zimi sam dobro regulisao ishranu , to je kljuc svega , sad sam 2 nedelje malo nedisciplinocan , ali popravicu to .

comment_2497327

Imaš pantljičaru :mrgreen::mrgreen:

Elem ja krećem od subote sa nekim intezivnim treningom , živ nisam.

Unajmio ortaka koji je profesionalni trener i baš zbog toga što se znamo stotinu godina imam neki osećaj da će da me kičmi samo tako :icon_ne::icon_ne:

comment_2497330

Ono "muškarac ispod 100 kila nije muškarac"?

:haha:

To možda za vaše nove hibridne generacije, ovi do 85 su sasvim dobri :da:

ма ја сам се одлично осећао и са 85, него ми набили комплекс двојица другара са којима се највише дружим и буразер

comment_2497482

ма ја сам се одлично осећао и са 85, него ми набили комплекс двојица другара са којима се највише дружим и буразер

Ko ne bi imao kompleks od 130 kg cistih misica , sasvim razumljivo .

Elem moj maksimum je 96 , ali sam bio prasac , ovako sa 82-83 je ok , jos kad bi istopio preostalo salo sa stomaka ekstra .

comment_2500828

'zvini, brate, 'teo sam plus, al' se najedoh neke čokolate, puk'o me cuker, uzdhtale mi ruke, pa omaših. :unsure:

Aj' pitanje, znam da se pominjalo, ali ne škodi ponoviti - valja li raditi skleke i trbušnjake svakog dana? Takođe, ima li koristi od rađenja istih u serijama, ali ne kontinuirano, recimo u pola sata-sat, nego u toku dana, povremeno?

comment_2500831

Ako, e'o tebi plusa jer si posten co'ek.

Kapiram da nije dobro po misic da se forsira svaki dan, iznova i iznova. Trbusnjaci mozda ali opet i njih moras nekada da odmoris. Bilo u kucnoj radinosti, bilo u teretani. Za drugi deo nisam siguran ali ne moze da skodi.

comment_2500840
Aj' pitanje, znam da se pominjalo, ali ne škodi ponoviti - valja li raditi skleke i trbušnjake svakog dana? Takođe, ima li koristi od rađenja istih u serijama, ali ne kontinuirano, recimo u pola sata-sat, nego u toku dana, povremeno?

Sklekove možeš svaki drugi dan, tj. tri puta nedeljno, sa odmaranjem vikendom. Trbušnjaci su velika grupa mišića, možda bi i mogao sa dobrim (raznovrsnim) planom da ih radiš pet puta u nedelji, jer je ipak organizmu potreban koji dan odmora.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.