Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

65 members have voted

1. 1. Najbolji album sa Green-om?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 3.1k
  • Views 249.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Memento_Mori
    Memento_Mori

Pogledaj Sepulturu Maxe   Pogledaj sepulturu svoju Maxe, I skini Grina s ociju, Videces stare Sepulturine fanove, Prave neke sirkl pitove. Pogledaj masu Maxe, Sve same sage i rumorsi, Tvoji f

• Dekapitator_Prisoner
    Dekapitator_Prisoner

Dekapitator ima usi i pazljivo slusa, a i o tome diskutuje sa ljudima koji se zapravo razumeju u to. Dekapitator se bavi muzikom jako dugo i zna nesto o tome, za razliku od mase drugih ljudi koji su z

• Memento_Mori
    Memento_Mori

Pošto mi je Sepultura omiljeni bend red je da ja bacim jedan komentar,pa vi procenite dal je on mudar i vispren Do Against-a je sve Sepultura,ovo kasnije je sve novi bend koji se meni lično uopšte n

comment_995631
Mislim da je to lepa vest.

Meni je dobro do Chaos A.D,ukljuchujuci i taj album.

Posle..NU shit.

meni to uopshte nije lepa vest..mislim, ne znam ko se bavio pisanjem muzike na zadnjih par albuma, ali smeta pre svega jer je sada samo Paulo ostao od originalnih chlanova..

comment_995632
Мени сви њихови радови после албума "Arise", уз изузетак не колико песама са "Chaos A.D.", звуче лоше!

ja gotivim Chao A.D. ..dosta..ali Roots nikada, mrzim taj album.

Najevca fora je sto je novi Soulfly bolji od zadnjih 5 albuma sepulture zajedno..a verovatno i od novog

comment_995660
meni to uopshte nije lepa vest..mislim, ne znam ko se bavio pisanjem muzike na zadnjih par albuma, ali smeta pre svega jer je sada samo Paulo ostao od originalnih chlanova..

Ma bolje da se razidju k'o ljudi,nego da prave ovakve pesme.

comment_995849
ja gotivim Chao A.D. ..dosta..ali Roots nikada, mrzim taj album.

Najevca fora je sto je novi Soulfly bolji od zadnjih 5 albuma sepulture zajedno..a verovatno i od novog

Prvih par pesama su kao Sepultura, zbog cega sam se odusevio...

A onih zadnjih par me je tako udavilo... wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

comment_1001546
Prvih par pesama su kao Sepultura, zbog cega sam se odusevio...

Da,da...I and I,Frontlines,Carved Inside i Arise Again...ko stara dobra Sepultura.Sjajne pesme.Album je odlican.Svidja mi se i ona stvar "Inner Spirit".Prvih 1.30 minuta pesme su fenomenalni,ali onda se ubacuje Kojot i reggae ritam i ode pesma u picku materinu.

comment_1001743
Jebote zivot,kakav jadan omot!!!Jebote!!!!Naspram ovoga je St.Anger vrhunac umetnosti.Ocaj!!!Nisam gori jako dugo video.

Па, ту су негде по срању, мада Свети Љутко дефинитивно има бољи мотив од овога. Стварно изгледа као жена која је кренула да бере кафу!

comment_1001819
icon_smile.gif

Al' bas da je tako.Stvarno lici na pakovanje kafe.Pa slusaj,nije ni to cudno,ipak su oni Brazilci. icon_da.gif

А цениш да су баш то своје географско и културолошко порекло хтели да нагласе? Занимљива идеја, морамо је узети у разматрање.

comment_1002008
Da,da...I and I,Frontlines,Carved Inside i Arise Again...ko stara dobra Sepultura.Sjajne pesme.Album je odlican.Svidja mi se i ona stvar "Inner Spirit".Prvih 1.30 minuta pesme su fenomenalni,ali onda se ubacuje Kojot i reggae ritam i ode pesma u picku materinu.

Potpisujem..posebno za Innerspirit..kako jebeno jak deathrash pochetak..pa onda sve ode uz kurac