Thursday at 11:11 AM2 days comment_3122524 evo samo još ova evropska turneja, majke mi, nama su najbliži u Zagrebu 08.06. Report
Friday at 12:04 PM1 day comment_3122561 bogami da Eloy onda ne izađe iz benda i dalje bi svirao oproštajne turneje Report
Friday at 10:43 PM1 day comment_3122586 Mislim da ću ipak odgledati Live In Barcelona uz karton piva i par ortaka. Edited Friday at 10:45 PM1 day by HellAwaits Report
Yesterday at 12:45 AM1 day comment_3122589 Sepultura je dan danas super uživo ali malo stvari u životu generalno je dobro kao taj Live Barcelona. Baš sinoć mi naleteo Escape to rhe void s tog nastupa, nerealno na kom je nivou Igor bio, vrhunac metal bubnja svih vremena uz još par imena. Report
Yesterday at 08:30 AM1 day comment_3122591 Istina. Meni ovi pokušaji da se dovlačenjem bubanjarskih vunderkida napravi pomak i udahne nova energija bendu, više liči na hvatanje za slamku jer je izvor energije presušio, u najmanju ruku znatno oslabio odlaskom braće Kavalera.Kasagrande tehnički jeste bolji bubnjar od Igora, ali nema taj šmek u svirci, te sitne ali osobene fore po kojima se prepoznaje. Sa druge strane, Maks je bio jak frontmem u svakom smislu reči i teško je bilo očekivati, sudeći po slabim signalima koji su godinama izbijali iz oba tabora, da će veza između braće ostati trajno raskinuta. Krv nije voda i to se po ko zna koji put pokazalo tačnim.Andreasu i Paolu ipak kapa dole za istrajnost uprkos osrednjim šansama da bend ostane u prvoj ligi nakon svega, a Grinu na skromnosti i snazi da nosi ogroman teret na grbači sve ove godine. Report
1 hour ago1 hr comment_3122604 Ova evropska turneja je bila najavljena još krajem prošle godine, a i u startu su rekli da će svirati do kraja 2026. godine kada završavaju u Brazilu. Slično je i Megadeth uradio. Zašto bi žurili u penziju, kada im dobro ide xD Meni je Igor najbolji metal bubnjar u devedesetim kada se pogleda šta je odsvirao na Arise / Chaos A.D. / Roots / Against mada je kod bubnjara konkurencija baš žestoka. Taj Under Siege je u top 5 najboljih metal video koncerata ikada, neverovatno kako je ispao. I video i audio, jedini put kada su radili sa Harisom Dzounsom. Report