March 5Mar 5 comment_3122524 evo samo još ova evropska turneja, majke mi, nama su najbliži u Zagrebu 08.06. Report
March 6Mar 6 comment_3122561 bogami da Eloy onda ne izađe iz benda i dalje bi svirao oproštajne turneje Report
March 6Mar 6 comment_3122586 Mislim da ću ipak odgledati Live In Barcelona uz karton piva i par ortaka. Edited March 6Mar 6 by HellAwaits Report
March 7Mar 7 comment_3122589 Sepultura je dan danas super uživo ali malo stvari u životu generalno je dobro kao taj Live Barcelona. Baš sinoć mi naleteo Escape to rhe void s tog nastupa, nerealno na kom je nivou Igor bio, vrhunac metal bubnja svih vremena uz još par imena. Report
March 7Mar 7 comment_3122591 Istina. Meni ovi pokušaji da se dovlačenjem bubanjarskih vunderkida napravi pomak i udahne nova energija bendu, više liči na hvatanje za slamku jer je izvor energije presušio, u najmanju ruku znatno oslabio odlaskom braće Kavalera.Kasagrande tehnički jeste bolji bubnjar od Igora, ali nema taj šmek u svirci, te sitne ali osobene fore po kojima se prepoznaje. Sa druge strane, Maks je bio jak frontmem u svakom smislu reči i teško je bilo očekivati, sudeći po slabim signalima koji su godinama izbijali iz oba tabora, da će veza između braće ostati trajno raskinuta. Krv nije voda i to se po ko zna koji put pokazalo tačnim.Andreasu i Paolu ipak kapa dole za istrajnost uprkos osrednjim šansama da bend ostane u prvoj ligi nakon svega, a Grinu na skromnosti i snazi da nosi ogroman teret na grbači sve ove godine. Report
March 8Mar 8 comment_3122604 Ova evropska turneja je bila najavljena još krajem prošle godine, a i u startu su rekli da će svirati do kraja 2026. godine kada završavaju u Brazilu. Slično je i Megadeth uradio. Zašto bi žurili u penziju, kada im dobro ide xD Meni je Igor najbolji metal bubnjar u devedesetim kada se pogleda šta je odsvirao na Arise / Chaos A.D. / Roots / Against mada je kod bubnjara konkurencija baš žestoka. Taj Under Siege je u top 5 najboljih metal video koncerata ikada, neverovatno kako je ispao. I video i audio, jedini put kada su radili sa Harisom Dzounsom. Report
March 10Mar 10 comment_3122683 Stvarno ne razumem zašto ljudi izbegavaju Beneath The Remains, jedan od najboljih thrash albuma svih vremena. Report
March 10Mar 10 comment_3122686 Pa meni su uvek gurali u ruke Arise. Ne znam, možda je to subjektivan osećaj. Report
March 10Mar 10 comment_3122696 Meni niko ništa nije gurao u ruke i Arise mi je najbolji Sepulturin album. Report
Thursday at 10:22 AM4 days comment_3123978 https://getmetal.club/must-have/248630-sepultura-the-cloud-of-unknowing-ep-2026-320flac.htmlhttps://alterportal.net/2026_albums/188946-sepultura-the-cloud-of-unknowing-ep-2026.html Edited Thursday at 10:24 AM4 days by perzekjušn menijak Report
2 hours ago2 hr comment_3124057 pošto sam već četvrt veka ponosni branilac ove Sepulture, red je da to ostanem do kraja - sviđa mi se ovaj EP bašSacred Books mi je baš super stvar ali i ostale su dobre, lako se pretrči EP i taman traje koliko treba, malo me materijal podseća na A-Lex kako ima dosta Andreasove ljubavi prema klasici + bubnjar koji nije ni Igor ni Eloyko voli Greenovu eru ovo je super oproštajčić, ko ne voli neće ni ovde imati šta da traži i tjt Report