Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2030342
Kolko znam to su obični 2.5-inčni hard diskovi za laptopove, mada proveri na benchmark forumu u sobi za konzole.

Treba procesljati dve teme od po 500strana. :(

EDIT: Zvao sam Game-s Shop, lik mi kaze da su to obicni SATA HDDovi. Nije mi nista jasno. Koliki HDD staje unutra? :/

EDIT:

http://www.cnet.com.au/how-to-upgrade-your...e-339282375.htm

http://boardsus.playstation.com/playstatio...essage.id=62981

Edited by Mare^^

• Replies 5k
  • Views 295.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jbt, vi ste svi neki programeri, samo sedite za kompom, niko pošten posao ne radi, tipa kenja o politici

• Генеральный
    Генеральный

али инте л5 квадрокор   лунаре, је л' радиш позивнице за свадбе?

• nekoliko desetina hiljada pročitanih knjiga do petneste godine i nijedna o hakovanju?   brzo ćeš ti to nadoknaditi, danas opališ 10 komada do ručka, sutra pada sajt opštine, yum ne postoji, fejs de

comment_2033909

Imam mali problem pri podizanju Viste na HPov laptop. Vec 3x pokusavam da je podignem, ali uvek zastane na istom mestu. Kopira fajlove, instalira apdejte, i zabode kod Finalizing Installation. Stoji, tackice trepere i dalje, ali se nista ne dogadja. Prva dva puta sam ga formatirao preko intalera, a treci put i preko instalera i preko Acronisa. Ne znam da li je bitno, ali pre formata je u sebi imao original Vistu na nemackom, koja je dosla u laptop. Ima li neko ideju u cemu je problem?

comment_2034656

ajd i ovde da dodam

imam adsl i imam problem da kad god nesto upalim ili izgasim u sobi gde mi je komp,veza mi ode dodjavola...

jebeni modem je osetljiv na promenu napona..da li postoji neka vrsta stabilizatora specijalno za modem?ili nesto slicno..

pivopije.gif

mozda da probas sa novim/drugim strujnim adapterom. samo da potrazis neki koji daje isti napon/struju... mozda je do njega problem.

comment_2034798

Problem.

Nesto sam isprobavao oko RAM memorije,i kada sam vratio na staro pri ucitavanju windowsa izbaci cuveni plavi ekran i kaze dumping memory.Imam jedan od 1GB,i jedan od 2GB.Nije nista crklo,posto sam probao sve kombinacije na oba slota (dakle i jedan i drugi ram zasebno na oba slota) i sve radi,medjutim kada ih stavim zajedno,prsava.Koristim Windows 7.Da li je nesto do windowsa se podrkalo?

comment_2034831

Imam mali problem pri podizanju Viste na HPov laptop. Vec 3x pokusavam da je podignem, ali uvek zastane na istom mestu. Kopira fajlove, instalira apdejte, i zabode kod Finalizing Installation. Stoji, tackice trepere i dalje, ali se nista ne dogadja. Prva dva puta sam ga formatirao preko intalera, a treci put i preko instalera i preko Acronisa. Ne znam da li je bitno, ali pre formata je u sebi imao original Vistu na nemackom, koja je dosla u laptop. Ima li neko ideju u cemu je problem?

Можда ти је диск прљав или ДВД није у реду.

Исто ми се десило са једним компом пре пар дана, само што је био ХР у питању...

comment_2035542

Hmmm,nisam tako uradio clear cmos.Cak sta vise,nemam pojma ni o cemu pricas.Uradio sam clear cmos kao sto pise u prirucniku za maticnu.Dakle postavio sam jumper na clear cmos,ostavio krace vreme,skinuo i loadovao defaults.

Ovo o cemu pricas ne kapiram...1-2,2-3...sta?

comment_2035588

Ja imam dva pina,i po defaultu jumperi nisu na njima.Kada hoces uraditi clear cmos postavis ih,pa ih skines nakon toga.Procesor nije overklokovan,a obe memorije su iste,hyper x,s tim sto je jedna 2GB,a druga 1GB.Probao sam cackati po BIOS-u,stavljao sam load defaults...ne vredi.U BIOS-u ispisuje da je sve ok,a cim se windows digne prsne.

comment_2035677

Можда ти је диск прљав или ДВД није у реду.

Исто ми се десило са једним компом пре пар дана, само што је био ХР у питању...

Instalirao sam sistem sa drugog dvd-a odmah sutradan, to je resilo problem.

comment_2035832

http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=144937

Vlasnici sajta su čak odlučili da se sprdaju sa sudskom odlukom, pa su na naslovnoj stranici ostavili poruku: "Proveo sam mesece i potrošio milione dolara da bih zatvorio The Pirat Bay, a sve što ću dobiti je ova lepa majica" (uz prigodnu fotografiju majice).

:)

comment_2036503

јуче ме је један познаник питао једно питање, а ја сам само стао и бледо гледао. једноставно, нисам знао шта да му одговорим. па ако може неко од вас да одгонетне ово: "Који су системски захтеви за нет од 1 мегабита?!?!" :confused: :confused: :confused:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.