September 28, 20205 yr comment_3044872 Baš su se napalli i prete skorim novim albumom: https://therazorsedge.rocks/2020-09-interview-kragen-lum-of-heathen/ Report
September 28, 20205 yr comment_3044892 Ja i dalje razmišljam da li da preslušam ovaj aktuelni. I sve manje razmišljam. O tome. Report
September 28, 20205 yr comment_3044896 To je kao da posle vise godina pozoves neku bivsu. Neke je ljubavi najbolje ostaviti u uspomenama.. Report
September 29, 20205 yr comment_3044933 Meni je Evolution bio, i dalje je, među najboljim thrash comeback albumima, što verovatno napišem ovde na svake dve stranice, pa sam se solidno radovao i ovom drugom "povratku". Nije užasan album, ali je solidno hladan tuš. Posebno me prvo slušanje smorilo, kad skontam koliko me riffova podseća na Exodus, koliko ide u neke suvoparne thrash deonice, koliko fali dobar refren. Realno, kad se pogleda tracklist, odmah se uočava problem, jer su sve pesme ispod 6 minuta. Jebeš takav Heathen album. U principu nije problem ni da budu jednom pretežno kraće pesme, ali su velikom većinom dosadne. Mislim da mi najbolji instrumental, "A Fine Red Mist", što isto dosta govori o albumu. White zvuči solidno kao i uvek, i ima i par dobrih refrena (Blight, Sun In My Hand), ali gde god ima dobrog refrena nema riffa, i obratno. Meh. Report
September 29, 20205 yr comment_3044941 Verujem na reč i odustajem. Ono što sam čuo uticalo je na moj voljni momenat i životni elan. Report
September 29, 20205 yr comment_3044955 Što kaže Angelysmor nije ovo užasan album (još uvek nisu stekli metalikin i sepulturin kapacitet), ali jeste definitivno najlošiji Heathen album. Posle fenomenalnog povratničkog Evolution-a i ja sam jedva čekao novi, ali mrka kapa.. Doduše ima na albumu i odličnih prepoznatljivih Heathen rifova i solaža, ali u većini deluje sve nekako bledo, neubedljivo. Meni ovde zapravo najgore deluju Vajtovi vokali, da jeste on i ranije imao dosta melodike, ali ovde su dovedeni do apsurda, refreni su mi toliko cringe da dovode do banalnosti, takodje, imali su oni i sjajnih balada ranije, ali ovde su prosto užasne.. Ajmo na svetlije tačke, Dead and Gone, In Black i The God Divide su sasvim solidne stvari koje bi se fino uklopile sa predjašnjim njihovim radovima, ali zapravo najsvetliji primer na albumu je instrumental - A Fine Red Mist gde bend konačno puca iz sveg arsenala, minus vokali, što je izgleda i spasilo ovu stvar. Sve u svemu neka sedmica, onako na lepe oči, a i tako nismo imali bog-zna-kakve treš albume ove godine, pa ispada da Heathen opet uzima trofej Report
October 4, 20205 yr comment_3045235 Po meni je ovo album koji su trebali da izbace neke 1993 kad su svi kretali u gruv neki i eksperimentisanje a da prethodnik stoji na mestu vrh comebacka, jako mi je cudan ovakav album posle tolike pauze i ove klime danas u metalu. On 9/29/2020 at 4:10 PM, HUMAN said: Dead and Gone, In Black i The God Divide su sasvim solidne stvari koje bi se fino uklopile sa predjašnjim njihovim radovima Bas ovde navedene pesme su simptomaticne za taj novi pravac u kom su krenuli, ne znam po kojoj liniji se pesme od 4 minuta sa gruvi rifovima uklapaju u njihov predjasnji rad. Sto rece angelismator, jebes Heathen album sa kratkim pesmama a da, zaista se cuje Exodusa dosta sto je i mozda i jasno sto ali nije bas moralo ovoliko. Najbolji momenti albuma i meni instrumental i The Blight, koja jes da ima prvi Exodusast rif ali jebe celom duzinom, refren bas kida. Sve u svemu, razocarenje. Report
October 4, 20205 yr comment_3045238 Ti ko da nisi slušao Victims ili Evolution, gruva na kub, jedino što su kraće stvari, ali vajb gotovo identičan.. Report
October 4, 20205 yr comment_3045240 Kad neko pomene ta dva albuma ja pomislim na progresivni tehnicki thrash, ne bas na gruv delove. Report
October 10, 20205 yr comment_3045616 Само да потврдим да је нови албум распад. Никада нисам био неки фен и поштовалац овог бенда а после овог албума дефинитивно нећу ни бити. Report
February 3Feb 3 comment_3121643 Zanimljivo, nisam je čuo, a ni za bend iskrenoa vidim sad da je Bjeli tu pevao isto.. Report
Sunday at 12:27 PM3 days comment_3122182 Neloša pesma, ali besmisleno više da teraju pod Heathen imenom sad kad Altus nije više tu. Nije loše kao Vio-lence "rotacije", ali opet... Report