Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1924295

jeo sam nekidan u restoranu park za neku apsurdno nisku cijenu, nesto u rangu 180 do 220 dinara gotovo jelo, a ono prva liga. mislim nisu velike porcije, a od variva samo obican kuvan krompir (sto ja inace jako volim i preferiram u odnosu na pire itd), ali ribic u kajmaku - very nice

sta se tamo desilo? neko radikalno spustanje cijena? mislim, to je poznat restoran na ubica lokaciji

• Replies 2.4k
  • Views 133.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• NECU VASE SAVETE     JEDITE GOVNA!

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kako ti se zove devojka Lalovicu? Milan?   1. Zajebi te Kuruzove "postao sam advokat i sada idem po fensi mestima iako sam do pre dva meseca jeo pastetu rukama" fazone. Idi u Belu ladju. Klopa sjajn

• Promeniti ime teme u "Kuruzove gastronomske avanture"

comment_1931118

^ nije losa, krompir salata im je do jaja :D

Ali sam jednom imao neprijatno iskustvo za badnji dan, kad se posti, a mene naravno boleo kurac.

10 minuta sam se ubedjivao sa konobarom da zelim corbast pasulj sa slaninom i jebenu sopsku <_<

comment_1941732

kad već pričamo o pekarama, pekara koja se zove PEKARA (a na vratima piše i Kirćanski) na Bulevaru kod Liona...

poznati su po kiflama. lanene, sa golicom, sa suncokretom, sirom, maslinama, bosiljkom, štapići sa belim lukom, odličan burek, sve čisto kao u apoteci, brze i uslužne gospođe, daju račun i vraćaju sitno, sve se pravi na licu mesta i bez aditiva.

jedino što je uvek red preko trotoara. :rockdevil:

@mudripanj: u parku je radila moja nekadašnja predsednica kućnog saveta, jedan ludi crvenokosi babac, i to kao kuvarica. sećam se da je uvek mirisao ulaz na kolenicu zimi. milina... nažalost dugo nisam bila u kafani pa ne znam kako je sad...

comment_1942526
PEKARA (a na vratima piše i Kirćanski) na Bulevaru kod Liona...

jedino što je uvek red preko trotoara. :rockdevil:

Haha...pa mislim, alo. Kircanski. Normalno je da ce da bude red.Nasi Madzari. Austrorigarizovani Sloveni. A mozda i Madzari. Da to nije valjalo, ne bi ih Austrijanci ni ostavili u zivotu. A kamoli biznisu. Jel' mos' se organizuje tu neki vazdusni most prema zapadnom Pacifiku. Mi vama ovo, vi nama ono. Klopu mostly.

comment_1949755

nije u bgu,ali jos sam pod utiskom pa cu je preporuciti:

kafana "dragana",majdan kod g.milanovca.pljeskavicu na kajmaku sam jedva pojeo,pivo 0.5 je bezobrazno jeftino,a ambijent upotpunjuje zivopisna klijentela u 3.30 ujutru.ko ide kolima ibarskom neka navrati.ne mozete promasiti,uvek su kamioni parkirani ispred

comment_1949894
Bucko i capriciozza sa junecom salatom je zakon!

То је говеђа, а не јунећа...

Инче, Трпковић, култна пекара у Рузвелтовој и Митинг (Meating) на углу Мите Ружића и Булевара...

бурек, ђеврек, било какав роштиљ...

респективно

comment_1950057
Донео сам пре неколико дана у БГ кајмака и претопа ( нестало домаћег , па сам купио код Ристе месара ) . Сада не могу да отерам госте ...

Коначно си променио никнејм? :)

Ни ја не могу да избацим екипу из собе кад донесем сланину, ајвар, кечап, колаче, кифле...

comment_1950114
Trpkovic, nego sta!

I feel blessed sto imam jednu od njihovih pekara u komsiluku.

Ozderavam se precesto od najboljeg bureka na svetu i nikad necu smrsati but.

zavidim ti zestoko iako ne volim bureke.

ja sam pre par nedelja bio zesce navucen na one njihove mini kroasane s eurokremom. :wub:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.