Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1696218

Što mora baš 1.05? Koristim ovaj 1.2b3 i nisam baš primetio razliku.

A je l' si probao da staviš Nightly Tester Tools ekstenziju, pa da uradiš instalaciju 1.05 firebuga i uradiš override kompatibilnosti?

Možda će da dođe do rušenja firefoxa, ali probaj, može da uspe, meni je uspelo sa nekim starim ekstenzijama tako.

• Replies 1.2k
  • Views 91.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vi još koristite Firefox?

• Dead Man Drinking
    Dead Man Drinking

Nikad. Najodvratniji browser koji sam video. Pre bih koristio IE i Safari

• Dead Man Drinking
    Dead Man Drinking

Otprilike. Čim se nađe nešto bolje od softvera koji trenutno koristim, odma' sledi prelazak.   Za sada ništa bolje od opere

comment_1701214

Evo, koristim FF3 nekoliko dana i generalno, nisam još uvek video svih 15.000 poboljšanja (kakava laž,a) :) OK, browser kakav je bio oduvek, s tim da mi se desilo dosta puta da krahira, mnogo više nego što mi se krahirao FF2. Takođe, mnogo me nervira što nema više ksinova i plugina na koje sam navikao ....

comment_1704946
Које додатке да инсталирам за ФФ? Опера ме нервира, хоћу да је преварим.

Adblock, NoScript, Flashgot (ako koristiš download manager), Foxmarks (ako koristiš FF na više kompjutera, sinhronizira bukmarkse)...

comment_1704950

И обавезно Blue Ice 2.1 за Firefox тему тј. скин!

;)

Е да, ја користим и Video Download Helper за скидање клипића итд. са YouTube-a и уопште свих места где постоји .flv екстензија.

comment_1705260
Које додатке да инсталирам за ФФ? Опера ме нервира, хоћу да је преварим.

Recimo i PDF download,Gmail Manager(ako koristis gmail),Wizz Rss News Reader Lite,Flashblock

Imas i ekstenziju 1click weather koja je po meni ubedljivo najbolja u toj kategoriji ali nazalost jos nije izasla verzija za 3-icu :mad:

Inace sto se tice FF 3-ja sam prilicno zadovoljan i ne pada mi na pamet da se vracam na 2-ojku

Jedino sto sam primetio,bar sto se Windows-a tice, je da kada ugasim FF on ponekad ostane na listi procesa pa moras rucno da ga gasis preko task managera dok na linux-u nema tih problema-mada izgleda sam sredio i to je jer u pitanju bio bug u Pidginu za Win ;)

Isto tako jos nije izaslo par ekstenzija koje mi trebaju-ali to je vec samo pitanje vremena

Novi FF trosi dosta manje memorije-sa 10-ak tabova od kojih recimo par ima i dosta flash elemenata trosi oko 150 mega memorije,novi adress bar je odlican,ekstenzije mogu da se pregledaju i instaliraju iz samog browsera sto je za svaku pohvalu(bzvz je sto ne postoji isto i za teme),pluginovi tipa jave i flash-a sada mogu da se iskljuce na klik umesto da se kuca about:config,stranice se otvaraju primetno brze za sta je verovatno zasluzan novi Gecko engine i tako...

• Author
comment_1706367

izasla opera 9.51

e sad, ako nekog ne mrzi da skine i da proba, pa da mi kaze da li ja tripujem ili je opera po brzini prejebala sve redom, pa i samu sebe (9.50)? sve mislim da li tripujem ili je to stvarno odlicno poboljsanja u brzini...

• Author
comment_1706397
Инсталирам је сутра на послу!

:rockdevil:

А знао сам!

Шта сам рекао - да очекујем врло брзо 9.51!

:da:

Мудрац

da, rekao si. svaka cast na predvidjanju. :da:

ajd ako te ne mrzi, napisi utiske sutra, ja sad ne vidim na oci koliko mi se spava i moguce je da tripujem to oko brzine..

comment_1706411

Ja sam odusevljen promenama od 9.5 za sada... nije mi jasno zasto ovo nije 9.5 final, onako su se samo izglupirali da bi izbacili pre Firefoxa...

i da, leti, potpuno mi je nejasno... skinuo bih sad Safari samo da uporedim

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.