Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.2k
  • Views 573.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• serblackbeard
    serblackbeard

Parče amerikanštine  

• serblackbeard
    serblackbeard

Тура са сајма  

• serblackbeard
    serblackbeard

Ово бело између Штрумпфова и системовог Инкала су политикини Астерикси (Клеопатра, У Шпанији, Семе Раздора, У Швајцарској и Велика Подела).

Не свиђају ми се ове психолошке студије, поготово кад има премало акције. Да су хтели, од овога су требали направити дуплу епизоду.

jbg, nije ni ova epizoda losa!

Dylan ima prejake omote! :rockdevil:

slazem se.ima stvarno genijalnih omota

Занимљива идеја, али ми је све некако скарабуџено. Овакве теме захтевају добрану разраду, као у првој "Коцки".

Ljudi,kapiram da necju dobiti pozitivan odgovor,ali da li sluchajno ko od vas ima neke Strip Zabavnike (bilo koji format) odlichno ochuvane za prodaju/menjanje?

I nemojte da me shaljete na aukcije,sajtove i striparnice pls...Toliko sam vecj obaveshten :)

Imam ja dosta. Kolika je cena jednog? Nisam u toku.

Jebote bash dugi nisam kupovao stripove,u poslednje vreme ih samo chitam skenirane jer shtekam pare z adruge stvari.

Sad sam skoro uzeo ovu novu Bonelli ediciju shto izlazi Zagor,Dylan,No,Dampyr.

Nisam ranije chitao Dampyr,pa mi se sada bash nekako dopao.

Na nekoj prethodnoj strani prochitah da je neko rekao da su prve 2 epizode Dampyra katostrofa,no ja sam samo prochitao 2. epizodu i bash mi se dopalo.Ali ko zna mozhda i jeste loshije u odnosu na kasnije epizode.

I da shto neko pomenu na proshlim stranicama,nije Tintin nimalo naivan strip. :pivopije:

E da,zanima me je l' se izdaje kod nas josh uvek Hellboy?

Можда се неком није свидела 2. епизода Дампира, јер се у њој појављује Ратко Младић???

Друкчије се зове, али би се по лику рекло да је он. Уосталом, обрати пажњу на детаље. Бели двоглави орлови на рукавима, графит на зиду "етничко чишћење", она риба шета по граду са беретком на ком је грб Котроманића и сл.

Jeste,onaj komandant kako li se vec zove,shto je palio bacachem plamena i na kraju postao vampir jeste inspirisan Ratkom Mladicem.

kako ce ovi iz veselog cetvrtka da izdaju 30 brojeva dampira, kad je u regularnoj seriji izaslo 29?

Pa ako josh uvek izlazi Dampyr u Italiji onda ce ga sustici,a ako je serijal gotov onda nemam pojma,mozhda ima neki specijal ili neshto slichno...

kako ce ovi iz veselog cetvrtka da izdaju 30 brojeva dampira, kad je u regularnoj seriji izaslo 29?

Huh? :confused:

Zaboga...pa Dampyr No.100 izlazi jula...kakvih crnih 29 broja...

• Author
Jeste,onaj komandant kako li se vec zove,shto je palio bacachem plamena i na kraju postao vampir jeste inspirisan Ratkom Mladicem.

:) :) :) :) Zar nisu imali bolju ideju.

Joker ce se u skorije vreme naci u posedu 10 dvd-eva Betmen materijala...o daaaaa.....

Imam ja dosta. Kolika je cena jednog? Nisam u toku.

Mali su oko 40-50 dinara,a veliki od 80-100 dinara...Naravno prichamo samo o dobro ochuvanim primercima,a cena varira u zavisnosti od broja...

Joker ce se u skorije vreme naci u posedu 10 dvd-eva Betmen materijala...o daaaaa.....

skeniraj!

Ma covece,vec je u digitalnoj formi.Tu su i filmici i crtaci i sveeee.....

strarno je dobar dampyr od treceg broja, ogromna razlika u kvalitetu odnosu na prva dva.