January 31, 200916 yr comment_1854650 ja danas uzimam dd. u, jbt, poslednji dd koji sam uzeo je proshli specijal. razocharao sam se nakon nekoliko loshih regularnih brojeva (narochito "naslikani koshmar").
January 31, 200916 yr comment_1855007 Problem sa DD u nekim epizodama je što se scenarista toliko razmaše, i onda, umesto da opiče priču u par nastavaka, oni je zbrzaju sa nekim filozofijama, i kraj. I ova poslednja epizoda dylana je prilično plitka i puna rupa. Al' jebi ga, to je Bonelli, masa trash crtača (uz čast izuzecima: Villa, nekad Milazzo, Stano, Civitelli, Diso, Monica, Trigo...) i isto takvih stripova, koliko god bili čitani, u manjoj ili većoj meri.
January 31, 200916 yr Author comment_1855035 Kod DD je bas pitanje ukusa, svi ga volimo ali zavisi od prica. Evo mojih favorita
January 31, 200916 yr comment_1855065 od ovih imam samo "zed" i "veliki san". najjachi su mi "poslednji chovek na zemlji", "ubice dolaze iz mraka", "zed", "dok grad spava", "vechna iluzija", "doktor teror", "mozaik horora" i od novih "nekropolis" i recimo "kuca duhova".
February 1, 200916 yr comment_1855366 "Posle Ponoći","Sećanja Nevidljivog","Golkonda","Igra Sa Smrću","Ničija Priča","Ružičasti Zečevi Ubijaju","Kanal 666"...po meni vrh što se Dilana tiče.
February 1, 200916 yr comment_1855481 Uuuuf, gotovo svaki drugi iz "Dnevnikove" ere....Mozda par epizoda koje mi odskacu su: Dvorac straha/Dama u crnom, Uspomene nevidljivog, Posle ponoci, Video sam kako umires...S druge strane smrti, Igra sa smrcu, Dok vas smrt ne rastavi... Nazalost, mnogo je opao kvalitet epizoda, tako da vrlo retko izleti neka koja se moze porediti sa ranijim periodom.
February 1, 200916 yr Author comment_1856226 Ja ovde imam bar jos 30 komada kojih nisam procitao. Mada sam cuo da je PREZIVETI U RAJU odlicna prica
February 1, 200916 yr comment_1856349 doktor teror je prejak. imam bash ovo izdanje sa slike. kupio dok je izlazio pre par godina.
February 1, 200916 yr comment_1856557 Doktor Teror ima neku očajnu ocenu na stripovi.com,al' ne verujem dok sam ne procitam strip. Какав је то сплатер! Mada sam cuo da je PREZIVETI U RAJU odlicna prica Po meni epizoda je prosek,mada je ideja zanimljiva.
February 1, 200916 yr Author comment_1856618 ------ Izbor (Specijal) Extra prica, kad Dylan pokusava da nadje nacin da spase Grucaa od smrti. A kroz ceo strip ga smrt vodi kroz razlicite price i kakve je zivote mogao da ima. Ima Hr. Izdanje (preporuka)
February 3, 200916 yr Author comment_1858123 Ovo se mora nabaviti..pogledacu da li ima na aukcijama. Vladimire, ako ne nadjes javi mi
February 5, 200916 yr Author comment_1860721 #Miskoni Hvala burazeru! Pazi ovo: Ovde je sve to u tvrdim koricama i mnogo kosta. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Inace kad smo kod Zagora nikako da vrate super-majka ali zato sredinom 2008 vratio se Robert Gray -a EXTRA LIK Ko ga se seca naravno