Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1886909
a može jedno pitanje?

...Zašto bi se iko pirsovao kod "mesara" i sebe uvaljivao u nevolje? Pa valjda misliš na sebe pre nego na cenu, majka mu stara...

Veruj mi, ima takvih ljudi. Znam ja neke pankere, jedan od njih radi u nekom pirs-tatoo (ne znam sigurno) šopu. On opušteno tetovira i stavlja pirsinge svojim drugarima gde već stigne... Kod moje drugarice na rođu (preko koje ih i znam) je njih 5-6 stavljao pirsinge... Sa različitim iglama, je l' te, ali opet... na ROĐENDANU u KAFIĆU... I kad ih pitaš zašto to rade gde stignu - zato što ne plaćaju. Kratko i jasno.

I ta drugarica je radila tetovaže kod tog lika u fazonu - nije luda da plaća 50e+ za tetovažu, ovako je jeftino. :) :)

No comment.

• Replies 1.2k
  • Views 110.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Administrator
    Guest Administrator

Ljudi koji se pirsinguju ili traze paznju ili imaju neki poremecaj licnosti

• Генеральный
    Генеральный

нећеш валда да бушиш усну ко гејчина нека распала   надам се да сам ти помого

• tela odbijaju strana tela jer tela znaju da stranim telima nije mesto u telima... vlasnici tela ne.   nikada mi neće biti jasno zašto je nekima lepo da im gvožđurija visi sa nekog dela tela... po mo

comment_1888403

...pa onda nije ni čudo što mnogi forsiraju te rizike i opasnosti, da se ljudi nauče pameti i da razmišljaju pre nego što počnu da se buše... a mi pametni (tj koji smo se raspitali pre pirsovanja) bi trebali to da istrpimo, iz solidariteta. :)

a ako body piercing postoji već stotinama godina, zar su i ranije trebale rukavice i sterilisane igle? :) :)

comment_1888486
Al poenta kao shto rekoh nije shta pricaju babe na pijaci nego shta se "zna" i shta su cinjenice. Srecom po tebe od nekog ko ima "nazi" u imenu i ne ocekujem IQ veci od sobne temperature, a "sponzorusa" to spushta u lagani minus, tako da ti ne uzimam za zlo.

Takodje oni koji imaju IQ veci od sobne temperature znaju da prepoznaju ironiju u necijem nadimku :rolleyes: ... Tako da ni ja tebi nista ne uzimam za zlo...

• Author
comment_1888562

Onda ti je ceo profil vrlo ironican :)

Elem, Princessin Tinea: em sto je vek duzi em sto makar pre 50 god nije postojao AIDS u opticaju :D

U svakom slucaju, ako neko misli da se busenje mnogo razlikuje od npr hirurske intervencije, po rizicima od izostanka sterilizacije, neka se busi u cigan maloj, ne treba mi da patimo zbog toga :D

pogotovo sto znamo kakvi su motivi onih koji stalno drobe o rizicima (smaraci, puni sebe, umisljeni autoriteti itd).

Edited by Double Fire

• 4 weeks later...
comment_1915743

Skroz mi kul deluje ta trakica, ali na ledjima.

Ovo mi je totalno cute:

a389corset.jpg

Znam da sam video negde takav pirs, ali bio je jos lepse uradjen - sad tu sliku ne mogu nigde da najdem. Uglavnom,

nije se videlo da je koza zategnuta kao na slicici gore. :wub:

Edited by bdonkey

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.