Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2710024

Shvatam te Lazo, nisu jednostavno ispunili tvoja ocekivanja jer si ocekivao da ce nastaviti nesto dalje i savremenije od TIA albuma, a opet Masvidal hoce evidentno da kroz Cynic ozivi taj Aeon Spoke period, jbg, na kraju to njegov bend i na njemu je da radi sa njim sta god pozeli.

Meni su se dojmili Aeon Spoke albumi, pitki su, i tekstovi su pristupacniji, da ne kazem narodski.

Smatram da novi album Cynic-a nece biti toliko grdan, dajte barem da izniknu jos neke pesme u etar pre nego sto donesete konacni sud i obaspete ih kamenjem.

@Dimon Sid, cover uvek znaju da prevare. Ne veruj coverima. nikada.

• Replies 1.4k
  • Views 134.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Циник је био и остао гејштина... Онај њихов први албум у животу нисам успео да преслушам, увек прекинем на средини прве песме...

• STARSHOOTER_SUPREME
    STARSHOOTER_SUPREME

Depresija ,otisho Paul po ayahuascu u Peru pa nije imao koga da kara a svi znamo da depresiju najbolje leci jagnjetina

• meni ovo bolje zvuci od drugog albuma

comment_2710058

po mom sudu, licemerno je ako su imali neke legitimne cynic pesme koje su odbacili zarad ovog rokica i odlucili to da objave pod cynicom, a opusteno su mogli pod aeon spoke.

ali ako nema tog 'pravog' shelved materijala i ovo je sve sto imaju, to je sto je jebiga, cynic 2013, evoluiramo ludilo ovo ono.

comment_2710158

cynic je maticni bend, sto bi se degradirali na neki side dish kad mogu da izdaju pod imenom koje im je kao rodjena kuca. da ne bi naljutili fanove puriste?

meni bi to bilo malo licemerno. ako su oni muzicari koji danas prave takvu muziku, onda ce i njihov rodjeni bend tako zvucati, sto bi bezali od sebe ljudi?

ako nisu nego foliraju, onda su supci, naravno...

ma za nekoliko godina ce se retroaktivno i aeon spoke proglasiti cynic kanonom i bice neka kompilacija na kojoj ce biti malo the eagle nature malo pablo at the park - bice to cista dijalektika :mhihi:

comment_2710160

Tom logikom je trebalo 1999. da nastave sa radom pod starim imenom - a ne da otpočinju side dish, pa da ga obustave, pa da muziku tog stila pakuju kao Cynic u godini 2013.

Edited by Lou

comment_2710262

nije to uopste tacno. nisu oni nista radili na tom albumu. ali su svakako hteli da ucestvuju u ovom albumu ali paul nije bio zainteresovan. i onda oni nisu bili generalno zainteresovani u pravac novih pesama, nit im se zivelo u americi vise pa su zapalili.

i izdali ubicu od albuma ove godine.

http://www.youtube.com/watch?v=jDLqZ-OYvRs

comment_2710929

Evo poslusao sam pesmu, sta bre serete to sto je malo mellow (cak nije toliko nesto spec vise mellow) ne znaci da je to Aeon Spoke, pa ja sam slusao AS dosta, nema to veze sa ovim i volim taj bend, AS je mnogo mnogo meksi od ovoga. Pesma je skroz super ja volim taj alt prog zvuk, ovo je evolucija u Cynic zvuku svidelo se to vama ili ne. Jedini ali jedini gej momenat je kada izgovara ''I will" al nije to nista strasno. Ovaj Moon Heart Sun sample mi je isto super, bice dobar album, prijatno sam iznenadjen, ocekivao sam mnogo meksi AS neki radiohead trip al ipak nista od toga na svu srecu. Na tekstove i ovako ne obracam previse paznju zato sto ocekujem te lsd nature cosmic human animal universal love tripove.

• 2 weeks later...
comment_2713842

Moon Heart Sun Head mi se sviđa za razliku od Lion's Roar-a. Msm, kvalitet je očajan jer je lik snimao sa radija, ali opet se čuje da je i produkcija pesme i EQ na gitari mnogo finije podešen nego na Lion's Roar. Kada sam čuo Lion's Roar nisam mogao da verujem da onaj Masvidalien može da zvuči kao Squier of 50€, ali sad se izvadio...

A zanimljiva su im i ova objašnjenja pesama :da:

http://img98.xooimage.com/views/c/b/7/num-riser0001-426093f.jpg/

http://img98.xooimage.com/views/7/1/d/num-riser0002-4260950.jpg/

http://img98.xooimage.com/views/a/d/d/num-riser0003-4260961.jpg/

comment_2713866

Evo poslusao sam pesmu, sta bre serete to sto je malo mellow (cak nije toliko nesto spec vise mellow) ne znaci da je to Aeon Spoke, pa ja sam slusao AS dosta, nema to veze sa ovim i volim taj bend, AS je mnogo mnogo meksi od ovoga. Pesma je skroz super ja volim taj alt prog zvuk, ovo je evolucija u Cynic zvuku svidelo se to vama ili ne. Jedini ali jedini gej momenat je kada izgovara ''I will" al nije to nista strasno. Ovaj Moon Heart Sun sample mi je isto super, bice dobar album, prijatno sam iznenadjen, ocekivao sam mnogo meksi AS neki radiohead trip al ipak nista od toga na svu srecu. Na tekstove i ovako ne obracam previse paznju zato sto ocekujem te lsd nature cosmic human animal universal love tripove.

procitao sam "sta serete" i "mellow" i dao minus odmah

SAMO METAL

comment_2715073

Izbacili su na fejsu da album može da se preorderuje. Samo, da su to izbacili pre 10 DANA kad je album i izbačen na njihov webshop, bilo bi super, sada su već rasprodati bronzani i narandžasti LP-ovi (ograničeni u 150 i 200 komada). To su razgrabili oni likovi koji posle to preprodaju na ebay za po 80$ kao 'retkost'... :tehkista: