Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 807
  • Views 46.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tomislav Sawyer
    Tomislav Sawyer

Sorry na offu, ali kenja mi se kad neko kaze "igrica" Zar je toliko tesko reci igra, boga mu poljubim? Neko bre gine 5 godina da to napravi.   Bah.    

• или лепо играјте PES6, к'о сав фудбалски образован свет

• Играо сам дванаестицу и тринаестицу пре неки дан. Мајко мила, које је то смеће.

comment_2581687

или лепо играјте PES6, к'о сав фудбалски образован свет

sta znam,meni je ovaj dosta kul,driblinzi su prenadrkano uradjeni

najveca mana sto pas u prostor prolazi kao nenormalan i na jacim nivoima tezine

comment_2581807

E to za pas u prazan prostor si upravu, to su stvarno predrkali. Juce sam dobio ortaka sa jebenim Stoukom 3-1 i sve golove dao na taj fazon. Covek hteo da se pojede, a lik jos igrao sa Barsom lol.

Nego svidja mi se sto je sutiranje iz daljine dosta lakse sada, pogotovo kod slobodnjaka. Bacam projektile sa 40 metara bez problema.

comment_2582372

E to za pas u prazan prostor si upravu, to su stvarno predrkali. Juce sam dobio ortaka sa jebenim Stoukom 3-1 i sve golove dao na taj fazon. Covek hteo da se pojede, a lik jos igrao sa Barsom lol.

Nego svidja mi se sto je sutiranje iz daljine dosta lakse sada, pogotovo kod slobodnjaka. Bacam projektile sa 40 metara bez problema.

miler kao rikelme iz najboljih dana

comment_2584525

Е да, у печу нису додати Бајерн и Шалке из "Other European Teams" у Бундес и видех негде како се то исправља, али не могу да се сетим шта је тачно било у питању. Зна ли ко?

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
comment_2632232

Tesko smece naravno. Ni jedan fudbal na kompu ne vredi kurca. Mogu se igrati neki, ali to je tanka prica. Pre cu da igram Soni keca i fudbal `97.

• 5 months later...
comment_2688135

Da li neko znade, moze li da se podesi na PES13 na PS2 da odredjeni odbrambeni igrac (kao na primer Vidara) prilikom kornera prilazi u protivnicki 16erac i skace? Mrckao sam po individual settings (tamo gde je markiranje itd), ali nisam nasao.

Btw, promenite ime temi u "PES"...

comment_2688150

Da li neko znade, moze li da se podesi na PES13 na PS2 da odredjeni odbrambeni igrac (kao na primer Vidara) prilikom kornera prilazi u protivnicki 16erac i skace? Mrckao sam po individual settings (tamo gde je markiranje itd), ali nisam nasao.

Btw, promenite ime temi u "PES"...

Možeš ga možda našteliti na desni analog, tzv. sisu.

comment_2688157

zna li se kad ce 14-ica, ili barem demo, biti na netu?

Pes 14 izlazi 19. septembra, demo za PC ce izaci tek nakon izlaska igre, a za konzole je vec u opticaju. Danas je na Originu izasao demo za Fifu 14.

comment_2688161

Doslo je do nekih pravnih komplikacja izmedju konamija i kreatora kitservera i tih sranja za patcheve, tako da su za sada pod znakom pitanja. Novi PES ce navodno biti u novom endzinu tako da se mozda patchevi nece raditi po istom principu.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.