Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.4k
  • Views 181.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo malo zdrave klope:   Keksići bez šećera i čokolade. Ovaj preliv je kombinacija tahinija, ječmenog slada, kakaa, vanilinog štapića i vode, a keksići su od samljevenih lješnika i integralnog ovsen

• pljeskavice od pasulja, na tostu sa namazom od fete i mirodjije + salata od kin. kupusa+iceberg+sargarepa+kiseli krastavci sa provencale dresingom.   dakle: pljeskavice od pasulja -: kuvan pasulj z

• Night's Blood
    Night's Blood

YuMetal musaka   Potrebno: 1kg krompira 1kg paradajza 400 gr mocarela sira 1-2 tikvice List persuna 1 maslac 1 jaje 2 glavice luka zacini po ukusu 1 admin 1 moderator 1 iskreni clan  

comment_2486390

:wub:

Иначе, малопре се вратио из Ужица. Одговорно тврдим да не постоји лепша ствар од домаћег кајмака са Златибора.

Kuruz kaze da su najbolji mlecni proizvodi iz novosadske mlekare , sad ne znam ko je u pravu od vas dvojice .

comment_2486401

Kombinacija ovog recepta sa ovim + domaći kari sos (1 čaša kisele pavlake, 4-5 čepova maslinovog ulja, 0.5 dcl bijelog vina ili vode, supena kašika senfa, 1-2 kafene kašičice vinskog sirćeta, 1 kafena kašika šećera, malo soli, 2-3 kafene kašike karija, 1 kafena kašika kečapa, 1/4 kafene kašike kurkume, 1 supena kašika soka od jabuke) = 408982_3276032098960_1212191088_33463833_1972119774_n.jpg

zamrznuto povrcje iz maksija, pirinach, kupljeni kari sos.

• 2 weeks later...
comment_2491333

Evo da podelim ono što sam juče spremao, u pitanju je prokelj sa pavlakom i piletina u senfu.

Za prokelj sa pavlakom, očistiti i oprati prokelj, u dubokom tiganju istopiti puter, staviti sitno naseckan crni luk i propržiti 5 minuta, nakon toga dodati prokelj, posoliti i pobiberiti, sipati vodu i ostaviti 15 minuta da se dinsta. Sa strane uzeti posudu u kojoj treba da se izgnječi beli luk i da se pomeša sa pavlakom. Prelije se prokelj u tiganju, malo promeša i skloni se sa ringle.

Što se tiče piletine, isecka se na kockice, uvalja se u senf, dok se zagreje ringla i tiganj, staviti ulja i propržiti na najjačoj vatri dok ne požuti. Nakon toga sve lepo servirate i po ukusu staviti origano preko sosa prokelja i pavlake.

Preukusno je, mada ja sam subjektivan jer prokelj obožavam.

comment_2491361

neki dan sam i ja pravila prokelj - opereš, posoliš, pobiberiš, pomešaš s malo maslinovog ulja i ispečeš u rerni (200 stepeni, 15-al minuta). odlična stvar. i cenim da prokelj manje "ispušta mirise" kada se peče u rerni nego kada se kuva.

comment_2491362
Pitala sam neke ljude koji ga vole i rekli su da znaju za to i zato ne gledaju sta ima unutra :haha:

то је једини и прави начин да себи не ускраћујеш задовољства када је реч о спремању хране и оралном сексу

само отресеш крупно

Edited by Генеральный

• 2 weeks later...
comment_2496406

Dodjavola vise sa mekanom slaninom, jel se jos nekome desava da dobije bele tufnice u fizideru? :D Jel okej da se to ukloni a onda da se pre jela termicki obradjuje?

Citala sam neke forume o pravljenju slanine i svi kazu da je bela budj ok, zelenu treba ukloniti a crnu totalno baciti.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.