Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2359232

socijal demokrate su picke lopovske,pogotovu ako vidite da je DS socijaldemokratska stranka a i LSV.Mislim LOL.

Enivej djokovicev cale i stric muljaju oko onih terena na dorcolu,pokusavaju da izboksuju dozvolu da grade hotel na drzavnom zemljistu bez nadnoknade,valjda nece uspeti.

• Replies 3.1k
  • Views 189.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Drago mi je da svi ocekuju moje cinjenice i sto se vise pominjem nego onaj isprdak iz Monte Karla .   elem :   Zato sto igra levom rukom a desnjak je , sprda se sa rivalima . Zato sto ima 10 GS

• Hail Metal
    Hail Metal

e ovako zaista sam zeleo da ne podjebavam pacijente , ali posto si me uvredio , sledi :   MISLILI STE DA CE NOVAK DA POBEDI ?   E PA KURCA BABA VEČERALA !!!!   Vise sam se obradovao ovom porazu

• Al ti je pamcenje,usralo se.

comment_2359236

Још и горе, али не бих да спемујем јер ће Баал да се љути. :zeleni:

Ех... Салутирање,фризура(тј. недостатак исте :haha: ),суспензије,све је то маска. Увек си био режимски човек,инсајдер. Тоболац бесповратно тоне без твоје неусташивости,Брејвхарте врати се коренима,супротстави се! :rockdevil:

Ajde idi izvedi neki bagrem u setnju.

:haha:

Edited by El Karnisero

comment_2359302

i pocelo je izdrkavanje...

http://novosti.rs/ve...ovaku-Djokovicu

jebotebog! mozga bez! pa da li smo mi normalni ili je otisao svak' ko valja? narod je mozga bez...

mislim se nesto... ubuduce , koliko mi vreme bude omogucavalo , pishacu na svaku vest o glavatom majmunu koja bude objavljena b92 , blic , novosti , kurir portalu... kurac nabijem u usta i njemu i onom njegovom orangutanu od tatice. treba raskrinkati porodicno-mafijasku druzinu , to je najmanje sto se moze uciniti...

• Author
comment_2360098

jebotebog! mozga bez! pa da li smo mi normalni ili je otisao svak' ko valja? narod je mozga bez...

mislim se nesto... ubuduce , koliko mi vreme bude omogucavalo , pishacu na svaku vest o glavatom majmunu koja bude objavljena b92 , blic , novosti , kurir portalu... kurac nabijem u usta i njemu i onom njegovom orangutanu od tatice. treba raskrinkati porodicno-mafijasku druzinu , to je najmanje sto se moze uciniti...

pa niko ne daje pare dzabe

azerbejdzanski diktator dobije bistu u parku, skola dobije ime po donatoru djokovicu

a nadal je ovaj turnir odigrao u stilu jelene jankovic, ne zna ni sto je dosao a ni sto je izgubio

odmorio se sigurno nije

comment_2361688

a evo mu kurac i tad, jbt za 20 godina zvaću se Novak Đoković i živeću u ulici Novaka Đokovića u novom delu Đokograda pod nazivom Đokovica. Vodio ženu (koju sam upoznao u klubu Đoković a inače se i ona isto zove Novak Đoković) u restoran kod Đokovića i onda smo se pojebali u Đoković pozi

Edited by Oddball

• 2 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.