Angelystor Posted Monday at 01:05 PM Report Posted Monday at 01:05 PM Taj Sinners 7.6 na IMDBu, 4.1 na Letterboxd, 97/96% na RT, ne može čovek više ni na šta da se osloni izgleda da izbegne mediokritete. Quote
Srbin Hamza Posted yesterday at 08:39 AM Report Posted yesterday at 08:39 AM samo trejleri... neka deca glasaju na imdb, statistika jednostavno tu ne vredi ako trejler ne valja ne valja ni film Quote
HEFEST Posted yesterday at 01:04 PM Report Posted yesterday at 01:04 PM (edited) @HUMAN A to ona jebozovna kaubojka iz Jeloustouna. Će da pogledamo. On 8/11/2025 at 3:05 PM, Angelystor said: Taj Sinners 7.6 na IMDBu, 4.1 na Letterboxd, 97/96% na RT, ne može čovek više ni na šta da se osloni izgleda da izbegne mediokritete. Brate The Party sa Peter Sellersom ima 7,4 ocenu na IMDB. Šta više reći? Ocene ne gledam uopšte. The Runnin Man - 6,6, Total Recall - 7,5, Conan The Destroyer - JEBENIH 5,9!!!! Bukvalno imbecili oko nas u ogromnom broju. Edited yesterday at 01:06 PM by HEFEST Quote
HEFEST Posted yesterday at 01:16 PM Report Posted yesterday at 01:16 PM (edited) Clint Eastwood nema skoro ni jedan film sa ocenom 8 u celoj karijeri. Edited yesterday at 01:16 PM by HEFEST Quote
Angelystor Posted 15 hours ago Report Posted 15 hours ago Gde nađe Party od svega ali dobar primer, meni u glavi bilo da bar za te starije filmove čovek može na ocene da se osloni 23 hours ago, Srbin Hamza said: samo trejleri... neka deca glasaju na imdb, statistika jednostavno tu ne vredi ako trejler ne valja ne valja ni film Apsolutno netačno. Pogotovo što često te trejlere prave ljudi koji nemaju nikakve veze sa filmom. Quote
Srbin Hamza Posted 14 hours ago Report Posted 14 hours ago taman tako, zamisli kakav si reditelj dozvoliš drugome da ti pravi trejler pustiš loš trejler da te predstavlja i reklamira neka hvala Quote
VoivodBG Posted 14 hours ago Report Posted 14 hours ago Oduvek su za trejlere bil zaduzene zasebne kompanije koje se time bave. Nekada su umele da rade mnogo bolji posao, ali posto su se trendovi i publika izmenili, i studiji se generalno plase ako nesto nije jasno prikazano iz tih trejlera da neko ne ode na te filmove. U poslednjih deset godina mozda bih mogao 5 trejlera da nabrojim na prste ruke, gde su bolje prodali film, bez prikazivanja zapleta. Quote
Angelystor Posted 13 hours ago Report Posted 13 hours ago Ja kod kuće nikad ne gledam trejlere, u bioskopu uglavnom sam na telefonu dok ne krene film, tako da max ignore. Baš volim da sam tabula rasa za filmove. I Weapons i BHB sam maltene na golo otišao da gledam, znao reditelje i to je to manje-više. Quote
Havočka Posted 13 hours ago Report Posted 13 hours ago this is the way ^ nikad trejleri, samo critical drinker za filmove koje nikada necu gledati Quote
Talvi Posted 12 hours ago Report Posted 12 hours ago ako ćemo o tom suđenju knjizi po koricama, mene dobar plakat zna da privuče pre nego išta drugo 1 Quote
Havočka Posted 12 hours ago Report Posted 12 hours ago Isto Tako i albume, nikad ne slušam singl, odlučim na osnovu imena i omota da l' se skida ili kupuje Radi u 70% situacija 😄 Quote
Angelystor Posted 11 hours ago Report Posted 11 hours ago Donekle saglasan, ali eto BHB na primer ima plakat koji je čist spoiler, tako da me retroaktivno nervira Quote
Havočka Posted 11 hours ago Report Posted 11 hours ago 28 minutes ago, Angelystor said: Donekle saglasan, ali eto BHB na primer ima plakat koji je čist spoiler, tako da me retroaktivno nervira hh nije spojler uopste, ako mene pitas Spoiler i dalje nije pokusao da pojede kuhinju na plakatu FUCKING HELL Quote
vudun Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Ne mogu da pronađem onaj film; gledao sam ga kao mali, ali nisam ga od početka gledao: sa ženskom u nekim besnim kolima, dere se ''drži me za moja metalna muda, drži me lutko za moja metalna muda'', ubrizgava špric u venu i gas do daske. Završe u mračnoj nedođiji, ona ga klepne i veže u nekoj oronuloj kući, a soba sa hiljadu ogledala sa kojih lije krv. Ulazi neki matori bradati drvoseča, njen rođak, pa tu krene da se razvija priča o prošlim životima, određenim gresima i... Posle je bilo i motorne testere i krvi do ramena, ali ne znam o koem naslovu je reč... Quote
vudun Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Ali Hefest nije ubrizgavao, a volio bih ponovo pronaći to kinematografsko ostvarenje iz prašnjavog trezora... Quote
Recommended Posts