Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.2k
  • Views 215k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Preporucujem kultni sleser "Sakacenje Bavaraca",totalni pokolj,krvi na sve strane,11 ljudi je masakrirano tokom 90 minuta koliko traje film.Spanski film,rezirao ga Serhio Ramos.Overi.

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

dobro, ali to su ipak horori, jbg taj žanr je sirotinja sam po sebi   realno horora klasika ima 10-20 u vrh glave, sve ostalo je loše ostarilo, ili služi za neko kult drkanje, ili nikad nije ni valj

• Grob Bez Dna
    Grob Bez Dna

edukuj se, gledaj argenta i fulcia, jebo ostale. od amera samo craven.

comment_3116863

@HUMAN

A to ona jebozovna kaubojka iz Jeloustouna. Će da pogledamo.

On 8/11/2025 at 3:05 PM, Angelystor said:

Taj Sinners 7.6 na IMDBu, 4.1 na Letterboxd, 97/96% na RT, ne može čovek više ni na šta da se osloni izgleda da izbegne mediokritete.

Brate The Party sa Peter Sellersom ima 7,4 ocenu na IMDB. Šta više reći? Ocene ne gledam uopšte. The Runnin Man - 6,6, Total Recall - 7,5, Conan The Destroyer - JEBENIH 5,9!!!!

Bukvalno imbecili oko nas u ogromnom broju.

Edited by HEFEST

comment_3116880

Gde nađe Party od svega :haha: ali dobar primer, meni u glavi bilo da bar za te starije filmove čovek može na ocene da se osloni

23 hours ago, Srbin Hamza said:

samo trejleri... neka deca glasaju na imdb, statistika jednostavno tu ne vredi

ako trejler ne valja ne valja ni film

Apsolutno netačno. Pogotovo što često te trejlere prave ljudi koji nemaju nikakve veze sa filmom.

comment_3116887

Oduvek su za trejlere bil zaduzene zasebne kompanije koje se time bave. Nekada su umele da rade mnogo bolji posao, ali posto su se trendovi i publika izmenili, i studiji se generalno plase ako nesto nije jasno prikazano iz tih trejlera da neko ne ode na te filmove.

U poslednjih deset godina mozda bih mogao 5 trejlera da nabrojim na prste ruke, gde su bolje prodali film, bez prikazivanja zapleta.

comment_3116891

Ja kod kuće nikad ne gledam trejlere, u bioskopu uglavnom sam na telefonu dok ne krene film, tako da max ignore. Baš volim da sam tabula rasa za filmove. I Weapons i BHB sam maltene na golo otišao da gledam, znao reditelje i to je to manje-više.

comment_3116909
28 minutes ago, Angelystor said:

Donekle saglasan, ali eto BHB na primer ima plakat koji je čist spoiler, tako da me retroaktivno nervira :haha:

hh nije spojler uopste, ako mene pitas

Spoiler

i dalje nije pokusao da pojede kuhinju na plakatu 

FUCKING HELL

comment_3116932

Ne mogu da pronađem onaj film; gledao sam ga kao mali, ali nisam ga od početka gledao: sa ženskom u nekim besnim kolima, dere se ''drži me za moja metalna muda, drži me lutko za moja metalna muda'', ubrizgava špric u venu i gas do daske. Završe u mračnoj nedođiji, ona ga klepne i veže u nekoj oronuloj kući, a soba sa hiljadu ogledala sa kojih lije krv. Ulazi neki matori bradati drvoseča, njen rođak, pa tu krene da se razvija priča o prošlim životima, određenim gresima i...

Posle je bilo i motorne testere i krvi do ramena, ali ne znam o koem naslovu je reč...

comment_3117035
On 8/13/2025 at 9:50 AM, Angelystor said:

Gde nađe Party od svega :haha:

Moj omiljeni film koji sam gledao 150 puta i znam ga napamet. Ko tom filmu ne da ocenu 9-10 direktno bih ga banovao na svim sajtovima gde se ocenjuju filmovi.

On 8/13/2025 at 10:47 PM, Grobodan said:

Možda neki Hefestov post.. 

1ea4871081086136fa9a419f48e0e2f1a5a1e128