Monday at 01:05 PM4 days comment_3116838 Taj Sinners 7.6 na IMDBu, 4.1 na Letterboxd, 97/96% na RT, ne može čovek više ni na šta da se osloni izgleda da izbegne mediokritete.
Tuesday at 08:39 AM4 days comment_3116856 samo trejleri... neka deca glasaju na imdb, statistika jednostavno tu ne vredi ako trejler ne valja ne valja ni film
Tuesday at 01:04 PM3 days comment_3116863 @HUMAN A to ona jebozovna kaubojka iz Jeloustouna. Će da pogledamo. On 8/11/2025 at 3:05 PM, Angelystor said: Taj Sinners 7.6 na IMDBu, 4.1 na Letterboxd, 97/96% na RT, ne može čovek više ni na šta da se osloni izgleda da izbegne mediokritete. Brate The Party sa Peter Sellersom ima 7,4 ocenu na IMDB. Šta više reći? Ocene ne gledam uopšte. The Runnin Man - 6,6, Total Recall - 7,5, Conan The Destroyer - JEBENIH 5,9!!!! Bukvalno imbecili oko nas u ogromnom broju. Edited Tuesday at 01:06 PM3 days by HEFEST
Tuesday at 01:16 PM3 days comment_3116864 Clint Eastwood nema skoro ni jedan film sa ocenom 8 u celoj karijeri. Edited Tuesday at 01:16 PM3 days by HEFEST
Wednesday at 07:50 AM3 days comment_3116880 Gde nađe Party od svega ali dobar primer, meni u glavi bilo da bar za te starije filmove čovek može na ocene da se osloni 23 hours ago, Srbin Hamza said: samo trejleri... neka deca glasaju na imdb, statistika jednostavno tu ne vredi ako trejler ne valja ne valja ni film Apsolutno netačno. Pogotovo što često te trejlere prave ljudi koji nemaju nikakve veze sa filmom.
Wednesday at 08:44 AM3 days comment_3116886 taman tako, zamisli kakav si reditelj dozvoliš drugome da ti pravi trejler pustiš loš trejler da te predstavlja i reklamira neka hvala
Wednesday at 08:52 AM3 days comment_3116887 Oduvek su za trejlere bil zaduzene zasebne kompanije koje se time bave. Nekada su umele da rade mnogo bolji posao, ali posto su se trendovi i publika izmenili, i studiji se generalno plase ako nesto nije jasno prikazano iz tih trejlera da neko ne ode na te filmove. U poslednjih deset godina mozda bih mogao 5 trejlera da nabrojim na prste ruke, gde su bolje prodali film, bez prikazivanja zapleta.
Wednesday at 09:19 AM3 days comment_3116891 Ja kod kuće nikad ne gledam trejlere, u bioskopu uglavnom sam na telefonu dok ne krene film, tako da max ignore. Baš volim da sam tabula rasa za filmove. I Weapons i BHB sam maltene na golo otišao da gledam, znao reditelje i to je to manje-više.
Wednesday at 09:22 AM3 days comment_3116892 this is the way ^ nikad trejleri, samo critical drinker za filmove koje nikada necu gledati
Wednesday at 10:37 AM3 days comment_3116901 ako ćemo o tom suđenju knjizi po koricama, mene dobar plakat zna da privuče pre nego išta drugo
Wednesday at 10:46 AM3 days comment_3116903 Isto Tako i albume, nikad ne slušam singl, odlučim na osnovu imena i omota da l' se skida ili kupuje Radi u 70% situacija 😄
Wednesday at 11:20 AM3 days comment_3116905 Donekle saglasan, ali eto BHB na primer ima plakat koji je čist spoiler, tako da me retroaktivno nervira
Wednesday at 11:48 AM3 days comment_3116909 28 minutes ago, Angelystor said: Donekle saglasan, ali eto BHB na primer ima plakat koji je čist spoiler, tako da me retroaktivno nervira hh nije spojler uopste, ako mene pitas Spoiler i dalje nije pokusao da pojede kuhinju na plakatu FUCKING HELL
Wednesday at 08:45 PM2 days comment_3116932 Ne mogu da pronađem onaj film; gledao sam ga kao mali, ali nisam ga od početka gledao: sa ženskom u nekim besnim kolima, dere se ''drži me za moja metalna muda, drži me lutko za moja metalna muda'', ubrizgava špric u venu i gas do daske. Završe u mračnoj nedođiji, ona ga klepne i veže u nekoj oronuloj kući, a soba sa hiljadu ogledala sa kojih lije krv. Ulazi neki matori bradati drvoseča, njen rođak, pa tu krene da se razvija priča o prošlim životima, određenim gresima i... Posle je bilo i motorne testere i krvi do ramena, ali ne znam o koem naslovu je reč...
Wednesday at 08:52 PM2 days comment_3116934 Ali Hefest nije ubrizgavao, a volio bih ponovo pronaći to kinematografsko ostvarenje iz prašnjavog trezora...
Thursday at 07:46 AM2 days comment_3116945 19 hours ago, Havočka said: hh nije spojler uopste, ako mene pitas Reveal hidden contents i dalje nije pokusao da pojede kuhinju na plakatu FUCKING HELL Šta, tihi klinac sa čudnim pogledom, odmah jasno da ga neki Paimon zauzeo?
Yesterday at 07:16 AM1 day comment_3117035 On 8/13/2025 at 9:50 AM, Angelystor said: Gde nađe Party od svega Moj omiljeni film koji sam gledao 150 puta i znam ga napamet. Ko tom filmu ne da ocenu 9-10 direktno bih ga banovao na svim sajtovima gde se ocenjuju filmovi. On 8/13/2025 at 10:47 PM, Grobodan said: Možda neki Hefestov post..
12 hours ago12 hr comment_3117099 Moju malenkost i snajke Grobodanke nisi poveo u Rovinj, taj biser Jadrana...Ostade ti suhog spolovila, nema tu šta da demantuješ...
7 hours ago7 hr comment_3117100 Jesi li to zaboravio šifru za Pecin profil...? Zašto se on ne javlja više,