Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.9k
  • Views 453.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

comment_2445132

Била је то утакмица у рангу друголигашких екипа средине табеле топ лига.

Друга ствар што ми нисмо навикли да наши тимови дају више од 2 гола. :bigblue:

Edited by Ефенберг

comment_2445186

Ne treba mu dati nikakvu kintu osim simbolicne . Dok ne dokaze to na terenu . Takve bih ja ugovore pravi , a ne da mi neki kurtoni traze za neke nedokazane balavce gomilu evra . Nek ide u picku materinu , moze i u Humsku ko mu jebe mater . Nekada su se prolivali krv i znoj i jos molili ljudi iz uprave makar za dzabe da igraju , samo da dobiju sansu , danas svako ko se ispili i nabaci neku degenerik frizuricu hoce gomilu evra .

comment_2445193

Тако је. Направити систем где ће играчи већину новца зарађивати путем премија за утакмице, а не редовне плате. Редовне плате да буду минималне.

comment_2445253

Ne treba mu dati nikakvu kintu osim simbolicne . Dok ne dokaze to na terenu . Takve bih ja ugovore pravi , a ne da mi neki kurtoni traze za neke nedokazane balavce gomilu evra . Nek ide u picku materinu , moze i u Humsku ko mu jebe mater . Nekada su se prolivali krv i znoj i jos molili ljudi iz uprave makar za dzabe da igraju , samo da dobiju sansu , danas svako ko se ispili i nabaci neku degenerik frizuricu hoce gomilu evra .

zivimo u vremenu gde se sve zivo obesmisljava, tako da ni fudbal nije izuzet.

comment_2445289

http://www.mozzartsp...usta-marakanu-/

Толико о омладинцима... :no:

oce roditelji da ostvare snove preko dece...od fudbala se ima para,pa da svi od svoje dece naprave kurve...koliko je bilo boljih igraca u mladjim kategorijama klubova,al nisu mogli da to sve isprate finasijski...pojavis se u novinama sa sve menadzerom,a jos nisi poceo ni da se brijes ko covek...ma gluposti...placeni tekstovi da se bude u novinama,na netu,picke meterine...zvezda izgubila igraca,otisao u proleter sa slane bare...ako tamo neko ode,taj nema noge...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.