June 17, 20232 yr comment_3088043 Nikad cuo za njih do pre nekoliko dana. Iznenadjujuce mi je za Amerikance da izdaju ovako dobar album u tom zanru.
July 21, 20232 yr comment_3089038 Квалитетна музика са још квалитетнијим омотом . Лепо ја говорим да је финска обећана земља.
February 28, 20241 yr comment_3095676 Angrenost - Planet Muscaria Izašao im je album nadavno za Noevdia, ali nisam bio oduševljen. Ali zato je ovaj odličan. https://angrenost.bandcamp.com/track/sataniogos
February 29, 20241 yr comment_3095691 Mene je taj novi Angrenost potpuno oduvao, slušam ga neprekidno od kada je izašao i samo mi se dodatno otvara, 107 slojeva ima, čudi me da ti nije legao. Pokušao sam da negde nađem i ta dva prethodna albuma, ali ladno nigde ne postoji torent - mnogo kultno.
February 29, 20241 yr comment_3095709 7 hours ago, The Bowels Of Perdition said: Mene je taj novi Angrenost potpuno oduvao, slušam ga neprekidno od kada je izašao i samo mi se dodatno otvara, 107 slojeva ima, čudi me da ti nije legao. Pokušao sam da negde nađem i ta dva prethodna albuma, ali ladno nigde ne postoji torent - mnogo kultno. Da preslušam i drugi album pa ću ponovo da se bacim na taj novi. Soulseek skineš i ništa ti više ne treba. Kad smo kod soulseek-a... Zanimljiva stvar - bukvalno sve ima da se skine osim - Dimmu Borgir. Tj. ako ukucaš ime nekog albuma nalazi sve, ali čim se ukuca "Dimmu Borgir" u pretragu ne nalazi ništa.
February 29, 20241 yr comment_3095711 ima toga još, neki izvođači budu blokirani u pretrazi tako, mislim i Korn ako se dobro sećam verovatno pravni razlozi
February 29, 20241 yr comment_3095712 Ima Korn, sad sam pogledao. Nikad mi se nije desilo osim sa DB, a često za druga skidam raznorazne poznate bendove.
April 2, 20241 yr comment_3097055 On 2/29/2024 at 9:28 AM, The Bowels Of Perdition said: Mene je taj novi Angrenost potpuno oduvao, slušam ga neprekidno od kada je izašao i samo mi se dodatno otvara, 107 slojeva ima, čudi me da ti nije legao. Pokušao sam da negde nađem i ta dva prethodna albuma, ali ladno nigde ne postoji torent - mnogo kultno. Sad kad sam sve preslušao uzduž i popreko, ipak mi novi album najmanje leži. Ali drago mi je da sam im pružio šansu, jer je sve što su izdali dobro (ali definitivno nije muzika koja legne na prvu) i sve zvuči kao da su različiti bendovi u pitanju, a opet je nekako prirodna promena. Ova pesma sa drugog albuma je boleštija... https://angrenost1.bandcamp.com/track/lupus-in-fabula
May 18, 20241 yr comment_3098009 https://sovereignofconquest.bandcamp.com/album/lamentations-of-supernatural-revelation Ne znam ni sam šta mi bi da pustim... Još su iz Indonezije... Nisam se pokajao. Na metal archives piše Psychedelic Black Metal, ali ovo je totalno u Negative Plane fazonu, ili možda još više kao Funereal Presence, ništa više, ništa manje psihodelično.
June 21, 20241 yr comment_3098924 Msm da sam kacio, branikald-core nije lose samo me smaraju usecereni post delovi ostalo je dobro..
November 4, 2024Nov 4 comment_3102954 Krenuo ja da okačim Звёздный Храм, vidim neko me preduhitrio. Stoga: Španski odgovor Vothana, produkcija bi mogla malo da se utegne, ali skroz korektno svakako.
November 4, 2024Nov 4 comment_3102956 Brate reci im za Branikald, ja to kacim 300 godina i niko mi ne veruje..