Jump to content

Humor (bez YUTUB linkova!)


Guest 10 dinara

Recommended Posts

@Куруз

ионако ''тему за екипу'' мало ко обилази. ;)

 

 

А и саундтрек је конза. :D

Edited by Вуду ░▒▓▓▒░ попаЯa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kleopatra i Ljubisa Trgovcevic: Do kraja 2010. crni dani za Srbiju

 

9897.jpg

 

Клеопатра и Љубиша Трговчевић упозоравају да нас ништа добро не чека до краја 2009. године а да ће следећа, 2010. бити катастрофална у сваком погледу!

 

Србији предстоје више него тешки дани, препуни глади, беде, незапослености, политичких скандала и хапшења, али и терористичких напада! Клеопатра и Трговчевић се слажу у једном: Србији предстоји најтежи период у новијој историји!

Балканска пророчица Клеопатра, ексклузивно за Правду, открива шта нас све очекује до краја године и, како каже, тешко јој је што народу нема шта лепо да предвиди!

 

- У Србији је прави колапс а оно најгоре нам тек предстоји. Народ ће се тући за кору хлеба, долази немаштина каква од немачке окупације није забележена на овим просторима - каже Клеопатра.

Полако се потврђује оно што сте за наш лист предвидели у јануару. Економска ситуација је никад гора, радници себи секу прсте, бебе умиру... Сада најављујете још горе дане од ових?!

- Нажалост, и од најгорег постоји још горе, а то је посебно случај у овој несрећној Србији. Када сам почетком године изнела своја предвиђања, знала сам да ће доћи до свих ових страхота које се сада дешавају, али сам се ипак у дубини душе надала да први пут у животу грешим и да неће баш све бити тако страшно. И јесам се преварила, јер ће бити много горе од најцрњих прогноза.

Шта то конкретно значи?

- Значи да ће се гладни народ на улицама тући за кору хлеба, да ће бити на ивици лудила и суицидног понашања. Нестаће смех, радост, завладаће очај, беда и апатија каквих ни под Турцима у овој земљи није било! А када такво стање дође, онда бес у људима експлодира као вулкан!

Предвиђате немире у Србији?

- Немири су блага реч јер овога пута ће да устане буквално цео народ и неће се смирити док се сви ови злотвори који су нас уништили не склоне за сва времена, „на вјеки вјеков". Народу ће догорети до ноката и десиће се буне према којима ће дешавања од петог октобра 2000. године изгледати као дечија игра. Не бих никако волела да сам у кожи ових из власти јер се неће добро провести због својих поступака када их стигне кука и мотика. Тачно је да ће народ јести из контејнера али ће зато Тадић, Цветковић, Ђелић и остали, и доручковати, ручати, ужинати и вечерати у ВЦ-има, и то оно што се не једе.

Делујете прилично огорчено, народ је навикао на Клеопатру која увек има и дозу оптимизма у својим пророчанствима. Има ли тога сада?

- Управо ово што сам вам сад рекла треба да улива оптимизам, значи одлазак ове власти је највећа доза оптимизма која је потребна народу. Доста је било лажи и превара, па нису Срби овце да их стално неко шиша и жедне преводи преко воде. Тек када народ буде узео ствар у своје руке, можемо рећи да је правда дошла у Србију.

 

Људи ће по цичој зими ићи улицама и копати по контејнерима тражећи кору хлеба

И Љубиша Трговчевић, парапсихолог и астролог, не види мирне дане и недеље пред нама. Како каже, надао се да греши, али све време је знао да ће 2009, а посебно 2010, бити најтеже године у новијој српској историји!

- Ништа добро ми се не јавља и Бога молим да грешим, али Србији и свима нама тек следе дани хаоса, безумља и опште беде - каже за Правду Трговчевић.

У фебруару сте за наш лист рекли да Србима предстоје дани физичког нестајања и глади. Чини се да четири месеца касније ваше речи добијају на тежини.

- Очајан сам што сам био у праву! Боље да сам све погрешио, да сада сви кажу: „Онај Љубиша појма нема ни о чему", али да живимо живот достојан људи. Овако, могу само са кнедлом у грлу да гледам како се обистињује све. Ситуација се погоршава из дана у дан. Ово ћемо лето некако прегурати, али на јесен, конкретно од октобра, следују дани који ће бити веома тешки по све нас. Како сам још на почетку године у вашем листу најавио, људи ће по цичој зими ићи улицама и копати по контејнерима тражећи кору хлеба.

Почетком године сте помињали и могућност нових ратних сукоба на Балкану, видите ли то и даље?

- Балкан не зову тек тако „буре барута", и ту се сукоби и ратови могу увек видети! Не кажем да ће бити класичних ратова, али ће доћи до великих немира, и то највише у Републици Српској која, опет кажем - Бога молим да грешим - неће опстати и нестаће следеће године. Пореклом сам оданде и највише бих волео да не говорим ово сада, али искрен сам човек и увек причам оно што видим, а не оно што би други желели да чују.

Хоће ли Србија бити поштеђена сукоба и ратова ако већ беде неће?

- Беда и глад су већ једна врста сукоба који свако од нас има са самим собом када му закуцају на врата. Погледајте овог мученика из Новог Пазара који је себи одсекао прст! И да је највећи мир у Србији, њему и његовима личног мира никада више бити неће. А таквих ће људи све више бити у овој земљи. Биће и терористичких аката, али не од неких организованих група, већ од гладног народа који ће са оружјем, у очајању, упадати у институције и тражити правду, само што нисам сигуран да ће се, као у случају Драгана Марића, све то завршити без последица!

Да ли ће нам бар деца бити здрава, а не да бебе умиру због лекарских грешака, попут мале Наталије Тешић?

- Преплакао сам смрт тог малог анђела, још ми је тешко и не могу замислити како је тим сиротим родитељима. Није ово прва а, нажалост, ни последња лекарска грешка због које се губе људски животи. Биће тих грешака још више у наредном периоду, али актуелни министар здравља неће ниједног тренутка помислити да поднесе оставку као моралан чин. Ако све ово што нас у блиској будућности чека издржимо и преживимо, онда се с правом може рећи да су Срби најиздржљивији народ који је икада ходао под капом небеском - каже Љубиша Трговчевић.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Наравно да знамо. Добра је била и видовита Зорка. :)

 

Боли ме стомак од овога:

 

Sportski komentari

Z.Mihajlovski:

1.I zavrsen je jos jedan pokretni praznik fudbalskih slika.

2.Cudan nacin dodavanja - jako i nikome!

3.Najdoski je odlicno skocio ali nazalost preko precke.

4.Zadovoljio je trenera i zato sada igra

5.Dok je lopta u vazduhu da Vam saopstim spisak timova.

6.Kakav udarac, pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik.

7.Krilo nikad ne pada daleko od beka.

8.Brazilska obrana - planinski venci Siera Madre!

9.Koncert zvizduka za igrace, cisto da se malo muzicki obrazuju!

10.Lopta je proletela paralelno sa ibarskom magistralom!

11.To je bila veca opasnost za avione tipa Avaks nego po gol Pandurovica.

12.Dragan Ciric, igrac duge kose ali i velikih mogucnosti!

13.Prepun stadion Partizana, 50.000 ljudi. Zamislite, 100.000 dlanova!

 

Vladanko Stojakovic:

1.Da,da...dodji 'vamo bato, to se ne sme. Zuta karta!

2.I odlicna intervencija Ljukovcana. Da vidimo zasto se sada Nemci raduju... Pa da, to je gol!?

3.Polster, Polster, grhmhm, grhmrhm. (posle dvadesetak sekundi) I da vidimo zasto su se igraci Kelna kao po komandi povukli na svoju polovinu. Da, to je gol, 1:0.

4.Kamerun mora da izvuce barem bod pred utakmicu sa Svajcarskom da bi osigurali prolaz...(pauza 10 sekundi)...oprostite dragi gledaoci, Kamerun nije u istoj grupi sa Svajcarskom...

5."I to je lagana lopta za golmana Stojanovica", a posle minut:" Ne, izgleda da je ipak bio pogodak".

 

Karadzic ( RTVCG ):

"I sada cemo sa automobilizma preci na konjizam."

 

Milos Topalovic:

1.Sledecih par minuta ovog snimka proticu u znaku Georgi Hadzija i ove kretenske reklame za kecap.

2.Obratite paznju, na stadionu u Istanbulu samo policijski psi nemaju brkove!?

 

Mladen Delic:

1.utakmica Argentina - Holandija, (pri rezultatu 1:1, pred kraj utakmice):

Ako se utakmica zavrsi 1-1, igrace se produzeci, pa ako i onda ostane nerjeseno, nova utakmica ce se igrati u srijedu... ja imam avionsku kartu za ponedjeljak... da li ce oni meni dozvoliti da promjenim kartu... kako cu se ja vratiti?

2.Jokanovic do Stojkovica, Stojkovic do Stojkovica...

 

M.Pantic (trcanje na 400m):

1. "U stazi cetiri je glavni favorit Majkl Dzekson. Pardon, Majkl Dzordan."

Tada se ubacuje Nedeljko Kovinjalo: "Da, kolega Pantic zeli da kaze da je Majkl Dzonson u Americi popularan kao njih dvojica."

2. U stazi sedam je Sandej Bada iz Nigerije. Dakle, Nedeljko Bada, staza sedam."

 

Boris Mutic:

"Micel !!!!! Treci zgoditak! Zasluzio je da mu kazemo cijelo ime. Bravo, Hoze Miguel Gonzales Martin Del Kampo Micel!"

 

Srdjan Knezevic:

1.Postovani gledaoci, izvinjavam se zbog ovog prekida. Upravo su nam organizatori Olimpijade zabranili da pusimo u reporterskim kabinama. Evo i kolege Spanci se bune, nisam samo ja...

2.Pa pogledajte dragi gledaoci ovo telo. Boginskaja je najvisocija od svih gimnasticarki i vidi se na njenoj izduzenoj figuri. Jednom recju - ZENA!...

3.Pogledajte samo kako je gradjen ovaj mladic. Svaka majka bi ga pozelela u svome domu, a tek ti predratni svalerski brcici...

 

 

 

Z. Mihajlovski (hokej):

"Okrenuo ga je na kocki leda koja bi stala u casu viskija."

 

Djurkovic (plivanje):

"Sada Popov vodi za gotovo celu duzinu bazena i Amerikanac ce uspeti da osvoji zlato samo ako Popov pocne da se davi..."

 

Pokojni sarajevski reporter Sreto Scepanovic:

"Naseg boksera Svetomira Belica, dragi gledaoci, prepoznacete po belim gacicama, a njegovog protivnika Motungua iz Kenije po crnim gacicama."

 

Mirko Kamenjasevic:

"Biogradlic se stustio preko lijevog krila, dribla dvojicu, trojicu, uspio se osloboditi, dodaje loptu do Pejakovica ovaj odigrava dupli pas sa Savicem, Savic mu vraca, Pejakovic sam pred golmanom, dribla i golmana evo ga konacno puca i gooooooooool - KURAC GOL! Lopta je za malo prosla pored desne stative... "

(Kamenjasevicu je nakon ovog bisera izrecena zabrana prijenosa sportskih dogadjaja u trajanju od 3 mjeseca)

 

Hajrudin Topalovic, TVBIH

" Rivaldo, Rivaldooooo, Rivaldooooo i jedan nulaaaaaaaa ... goooooolllllll."

Pa kaze: " OPET SLICNA, IDENTICNA SITUACIJA, RIVALDOOOOO I DVA NULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, JOJJJJJJ"

Pa kaze: "NE, NEEE , TO JE BILA SAMO USPORENA SNIMKA...."

 

Pocinje formula, krug za zagrijavanje, a komentator:

Sta im je danas, sta su tako spori....

 

Jedan od komentatora na BHTV1:

Ako ne zelite cuti rezultat druge utakmice, zacepite usi...

 

Mutic, finale stafete u bazenu na duge pruge:

"Kina je bila uvjerljivo najlosija reprezentacija u finalu."

I tako oni plivaju pet minuta kad Mutic izjavi:

"Ljudi, dogodilo se iznenadjenje, Kina vodi ispred svih favorita, ovome se niko nije nadao..." - pauza od 30 s - ..." Ispricavamo se postovani gledatelji, Kina zaostaje za jedan krug."

 

Blazicko (10 minuta (!!!) nakon sto je Ivica potvrdio osvajanje svjetskog kupa u slalomu), (iz cista mira): MAJKO ISUSOVA!!! OVO JE NEVJEROJATNO!!!

 

Pronicljivi titogradski komentator formule 1:

"Alboreto ima 27 sekundi prednosti ispred Prosta, sto znaci da Prost zaostaje 27 sekundi za Alboretom."

Edited by Куруз

Share this post


Link to post
Share on other sites

Једна је Ксенџа.

 

 

BRKA (tekst pesme)

 

Volim tvoje pretovljeno telo

letovanje kad mi platis celo

volim tvoje zaliske u kosi

i ovaj lepi dijamant sto nosim

 

Volim tvoje duge crne brke

i to sto gajbu placas mi bez frke

volim tvoje bas maljave grudi

i BMW u trecoj kad poludi

 

Ref. 2x

Ti mi se djassvi, djassvi mi se ti

ti mi se djassvi, brko debeli

 

Ne znam sta bih radila bez tebe

ti sve mi platis, a retko me jebes

da nisam spazila tu figuru vrelu

jos bih ja sa svojima zivela na selu

 

Ref. 4x

 

Ti mi se djassvi, djassvi, djassvi mi se ti

ti mi se djassvi, brko debeli

ti mi se djassvi, svidjas mi se ti

ti mi se svidjas, brko debeli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozovi me, da pridjem do tvoga stola

znam palis se na miris alkohola

tu ispred, tu, moja brza kola

hajde, kuci vodim te

 

U ocima mi vidis jednu zelju

hocu da znam kakav si na delu

pozovi me, da pridjem do tvoga stola

hajde, kuci vodim te

 

Svetlo crveno u mojoj sobi je

to je svetlo zeleno da nocas imas me

mala kamera neka snimi sve

sutra bices deo moje seks kolekcije

Dokazi mi da sad si u punoj snazi

zavedi me i sve do jutra mazi

pozovi me, da pridjem do tvoga stola

hajde, kuci vodim te

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

генијално!!!

 

али ово... :):):)

 

 

лане моје ових дана

једе ми се крем банана

крем банана много скупа

једе ми се топла супа

топла супа много врела

једе ми се крушка зрела

 

:):):)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...