Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2273528

Aj da zabrane cigare i sve,samo se nadam da ribama neće zabraniti ljonganje muškog ekstremiteta,što se vodi pod ''pušenje''. ja mislim da bi žene presle kad bi se to pušenje zabranilo,jer tu ima tolko kalorija i vitamina, da jedno tako ekološko pušenje vredi ko cela pakla cigara.

evo da ne bude spam,nek žene sa foruma kažu dal sam u pravu il ne.

Brate nece im zabraniti blajv generalno, al brate ne moze u sred diskoteke ili supermarketa. Znam ja da je to kul i da dobijas poene al brate mora biti neka mera.

• Replies 1.4k
  • Views 82k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @toki89 Na otvorenom prostoru ti ne smeta dim.Ni tebi ni drugima.Mani se proseravanja.Sto se tice javnih zatvorenih prostorija,u njima je pusenje ili zabranjeno ili u vecini objekata postoje delovi z

• ne,lou,vec si poceo da ides na kurac sa tim foricama sa faksa,ponasas se kao katolicki pop da imas ekskluzivitet kad je psihologija na forumu.ne treba ti diploma da bi skontao da likovi koji mirisu za

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jebeš te droge što moraju da se kuvaju u kašikama   čim čujem reč kašika setim se Srba   mi Šiptari to samo preprodajemo dalje, ne konzumiramo

comment_2276330

Izguglaj ovaj video

Cigarettes Experiment Why stop smoking now

Edited by Administrator

comment_2279814

Pa ne radi se o krdzi i ne krdzi. Ima ljudi koji puse samo jer postoje aromaticne cigare tako da nisu oni krdza na visem nivou vec odvojena kategorija :da: Ko pusi krdzu pusi iz potrebe (najcesce).

Edited by MissionVao

• 2 weeks later...
comment_2285295

A moze li neki strastveni pusac da mi objasni sta voli u pusenju ( cigara ) ?

comment_2285318

strastveni pusac nikad nece reci da uziva u pusenju nego da ne moze da prestane.

pusenje postaje grozno kad preraste u naviku i ovisnost, ali moze biti ugodno ako se pusi povremeno.

Poor bastards. Zato nikad nece priznati da je i adikt.

comment_2285727

ge vi nalazite te pluge...prvi put vidim,a bome i cujem...sto ste fini,nije za vas krdza za-ostalu raju...

Malo teze se nalaze,to je sranje...ali jbg ovo sto se sad prodaje i naziva pljugama nije ni kurac od ovce,ko zna cime to prskaju i koja je klasa...motanje duvana,lula,cigarilosi i cigare su keva!Uzivancija i trovanje...jos kad svedes na povremeno,dobijes samo uzivanciju,a ovako trovanje bez uzivancije,i samo te tera da zapalis sledecu.

FAK JEA!

comment_2285735

Ni ja ne mogu da shvatim kako neko moze da pali svakih 10 minuta, mislim i ja to ponekad radim ali bas u izuzetnim situacijama...najvece zadovoljstvo treba da doprinese prva cigareta, sa svakom naredno ono opada, bar je to neki zakon prirodni :bigblue: Inace meni su Fast najgore cigarete koje sam u zivotu probao, to je otrov zivi...

• 3 weeks later...
  • 4 months later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.