Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.4k
  • Views 82k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @toki89 Na otvorenom prostoru ti ne smeta dim.Ni tebi ni drugima.Mani se proseravanja.Sto se tice javnih zatvorenih prostorija,u njima je pusenje ili zabranjeno ili u vecini objekata postoje delovi z

• ne,lou,vec si poceo da ides na kurac sa tim foricama sa faksa,ponasas se kao katolicki pop da imas ekskluzivitet kad je psihologija na forumu.ne treba ti diploma da bi skontao da likovi koji mirisu za

• Guest Bata Životinja
    Guest Bata Životinja

jebeš te droge što moraju da se kuvaju u kašikama   čim čujem reč kašika setim se Srba   mi Šiptari to samo preprodajemo dalje, ne konzumiramo

comment_2522266

Bilo bi dobro kada bi se neko od medicinske ekipe pridružio temi, pošto imam pitanje :) Koje se to komponente cigareta nagomilavaju u plućima? Jasno mi je da nešto ostaje pošto su poznaniku od 35 godina pušenja pluća i disajni putevi apsolutno uništeni. Zvučaću kao baba neka, ali sve vam to verovatno deluje OK dok ste mladi, ali želim vam svima da prestanete u skorije vreme, jer problemi postanu više nego očigledni posle par decenija konzumiranja, što cigareta što alkohola (naravno, u većim količinama), pošto vidim da je bilo reči i o tome na temi :)

• 1 month later...
comment_2547482

http://www.kurir-info.rs/paklica-cigareta-300-dinara-clanak-306113

Шта причају ови? Повећаће приходе? Како када ће у том случају 90 посто људи да батали пушење. А и какво усклађивање са ЕУ директивама? Па још нисмо ушли тамо. Ако ће то да раде, нека нам ускладе и плате са ЕУ.

comment_2547490

Poceo sa crvenim L&M, a sad pusim plavi Pall Mall, sa tendencijom da potpuno ostavim, medjutim ne ide bas najbolje :(... Pocinje da mi se gadi jutro posle neke pijanke samo zbog kolicine pljuga koje mi zaguse celo grlo i budem prinudjen da disem na skrge.

Edited by Nardelorn

comment_2547512

http://www.kurir-inf...a-clanak-306113

Шта причају ови? Повећаће приходе? Како када ће у том случају 90 посто људи да батали пушење. А и какво усклађивање са ЕУ директивама? Па још нисмо ушли тамо. Ако ће то да раде, нека нам ускладе и плате са ЕУ.

Prestaće da puše malo sutra.

comment_2547538

Nebitno. Gledaj ljude oko sebe, pušače sa stažom, koji kažu da nemaju para za ovo i ono, plata ne stiže, a nastavljaju da puše dve pakle dnevno. Zavisnici ne prestaju zbog novca.

comment_2547540

Nebitno. Gledaj ljude oko sebe, pušače sa stažom, koji kažu da nemaju para za ovo i ono, plata ne stiže, a nastavljaju da puše dve pakle dnevno. Zavisnici ne prestaju zbog novca.

И после нека неко каже да су цигаре луксузна роба. :D

comment_2547553

Па, ево, ја који пушим Пал Мал и сматрам га за најбоље цигаре, издвајам 120 динара по паклици. Четири 'леба.

Vidiš da je luksuz.

Ček', gde to plaćaš hleb 30 kinti?

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.